YENİ VALİMİZ GÖREVE BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Süleyman Elban, görevine başladı.

Vali Elban, Bilecik Valiliği önünde Vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü vekili Hicri Görgün, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sadettin Aksoy, Bilecik Belediye başkan yardımcısı Nihat Can, kaymakamlar, daire müdürleri,valilik personeli ve muhtarlar tarafından karşılandı.

DSC01809
Bu göreve başlamaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Elban, “Osmanlı’nın kurulduğu ve ilk başkent olan bu şehir yani kuruluş şehrinde, milli mücadele’nin ilk zaferinin kazanıldığı ve düşmana karşı makus bu milletin tarihinin yenildiği bu topraklarda, kurtuluş topraklarında bir tarih kültür ili olan güzel Bilecik’te görev yapıyor olmaktan, bu göreve başlamaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğumu başlangıçta belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.Elban, valilik makamında yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

vali8
İlimizin sanayi, madencilik, tarım, eğitim, turizm hülasa her alanda bulunduğu noktadan daha iyi bir yere gelebilmesi için elimden gelen tüm gücümle çalışmak istediğimi ve çalışacağımı burada ifade etmek istiyorum.


Bütün bunları yaparken bir şeyin altını mutlaka çizmek isterim, o da insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi’nin doğduğu bu topraklarda yapacağımız tüm çalışmalarda insan onurunu, insan haysiyetini ve insan haklarını insanı çalışmamızın odağına koyacağımızı ve yapacağımız tüm çalışmalarda kamu, özel sektör, STK’lar hülasa ilin tüm dinamikleri ile beraber hareket ederek ortak aklı harekete geçirerek hep birlikte birşeyler yapmaya çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Allah mahcup etmesin, İnşallah bu görevimiz memleketimize, vatanımıza hayırlı olur. Hayırlı hizmetler yapmamıza vesile olur.

DSC01809 DSC01811

DSC00597_resized DSC00593_resized vali3 vali2 DSC00588_resized vali1

süleyman-elbanvali8 vali7 vali6 vali5 vali4

YENİ VALİMİZ GÖREVE BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 18 Haziran 2016, 09:32

    Basarili olacaginda hic süphem yok… Bilecik halki farkli bir vali oldugunu görecekler.. Cünkü özü sözü bir, gecmisi temiz ve Basari Dolu.. Arti önce insan….

    Cevapla
  2. 19 Haziran 2016, 03:32

    Sayin Valimize başarılar diliyorum. Bile cik çok şanslı bir il gerçek ten.

    Cevapla
Bizi Takip Edin