Yeni Yıla Göre Başında Girdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Bilal Şentürk, yeni umutlarla karşılanan 2020 yılının, tüm insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak, güzel günler getirmesi temennisinde bulundu.
Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Hatice Dost ve Stajyer Vali Selcan Deniz ile birlikte ilk olarak huzurevi sakinleri ile çocuk evinde ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, 2020 yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi dileğinde bulundu.
Daha sonra yılbaşı gecesi herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Ertuğrulgazi Polis Merkezinde ve uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçlerini 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile birlikte ziyaret eden ve polis teşkilatının yeni yılını telsizle kutlayan Vali Şentürk, şunları ifade etti:
”Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle yeni yılınızı kutluyorum. Milletimizin birlik ve beraberliği, huzur ve güveni için 24 saat zaman ve mekan gözetmeden özveriyle yürüttüğünüz hizmetler için teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği bizim için çok değerli ve önemlidir. Öncelikle kendi güvenliğiniz son derece önemli. Size güvenen ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların zor anlarında yetişen, özveriyle görevini severek ifa eden emniyet, jandarma ve bekçilerimize teşekkür ediyoruz. 2019 yılında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, 2020 yılının da aynı şekilde geçmesini diliyor ve asayişi sağlama konusundaki görevlerinizi özveriyle yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyor ve yeni yılınızı kutluyorum.”
Yeni Yıla Göre Başında Girdiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin