YENİ YILDA ZAM YOK 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Osmaneli Belediyesi Kültür-Sanat-Spor konağında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Münür Şahin 5 maddeden oluşan gündem öncesi 2023 yılının son toplantısında meclise belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Meclis toplantısına katılanların oy çokluğu ile kabul edilen maddeler sonrası 2024 yılı için su ,çöp,atık gibi tarifelerde artış yapılmadı.

Belediyeden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Bölgemizde en düşük tarifeleri uygulayan belediyemiz özellikle ticari işletmeler üzerinden elde ettiği gelirler ile yatırımlarını öz kaynaklarından yapan ve borçlanmadan faaliyetlerini sürdürüyor. Her alanda olduğu gibi finans yönetiminde ve yatırımlarda örnek belediyecilik yapmayı sürdürüyoruz.

2019-2024 döneminde de covid, deprem vb doğal olaylara ve salgınlara rağmen belediyemiz yatırımlarını planladığı gibi sürdürdü. Osmaneli Belediyesi herkesin katılımı ile ilçemizde yaşam kalitesini sürekli arttıran, yatırımları ve projeleri ile öne çıkan örnek belediye olmayı sürdürüyoruz. Başkanımız meclis üyelerine katılımları ve destekleri için teşekkür etti. Birlik ve beraberliğimiz ve çok çalışmamız en büyük avantajımızdır.”

 

YENİ YILDA ZAM YOK 
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin