Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu’nun 1 Mayıs Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın kıymetli işçi kardeşlerim kendim de bir işçi olarak İşçi bayramınınızı en içten bir şekilde samimiyetimle kutluyorum.

Bizler işçimize yapılan yanlışları söylemek zorundayız evet mevcut hükümet 18 senede işçi kardeşimizin yüzünü güldürmesi gerekirken bir türlü işçinin yüzü gülmüyor.

Bizler Osmanlı torunu olarak insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile büyüyen insanlarız. İşçiyi yaşatmanız gerekirken işçimizin yüzünü güldürmek gerekirken tam tersine durumlar yaşanıyor. en kötü durum ise türkiye’de işverenlerin sözü geçmekte işçilerin sözü geçmemektedir. Hükümet ve iş adamları maalesef işçimize zulüm yapmaktadır. İşçiye az ücret verdiğinden dolayı işçi kardeşlerimizde düşük maaşla geçinemediği için fabrikalarında kendi isteğiyle veya işverenin zorlamasıyla aşırı mesai yaptırılıyor dinlenmesi gerekirken isçilerin kıymetli zamanlarını çalıyorlar ve maalesef merhamet duygusu kayboluyor ve bir önemli hususta EYT meselesine gelince Bizler koskoca TC Devletini haklı olan işçi kardeşlerimizi emekli edemiyorsak hükümet bu konuda ciddi mali ekonomik bir kriz olduğundan dolayı emekli edemiyor ama hükümet maalesef hak çizgisinden ayrılmıştır. Eyt yasasını çıkarmak Büyük devlet olmak istiyorsak bunların basit şeyler olması gerekir. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan beyin dediği gibi Eyt Yasası devede kulaktır.

Sayın Fatih Bey EYT konusunda işçimize söz vermiştir. Ve asgari ücret konusuna gelincede biz gelir gelmez %50 zam yaparak ve vergiyi de kaldırarak önceki refah partisi hükümet gibi yine tarih yazacağız. hükümet asgari ücrette büyük yanlış yapmaktadır vede işverende mağdur edebiyatı oynuyor. kimsenin özel hayatına karışmayız ama bazı çok zengin işadamlarını medyadan basından duyuyoruz özel hayatında evlillik dışı ilişkilerde servetler döküyorlar ama işçiye fazla maaş verelim konusu gelince mağdur oluyoruz diyorlar Ve bir rezillik durumda hükümet dar gelirliden %70 vergi alıyor zenginlerden ise %30 vergi alıyor böyle bir saçmalık olabilir mi, böyle adaletsizlik olabilir mi, bu bir zalimliktir. Bir hususta işsizlik meselesi bunu art niyete çeviren işveren birde bakıyor fabrika kapısında işe girmek isteyenlerin doldurmuş olduğu yüzlerce form görüyor ve işveren işi art niyete çevirip işçi kardeşlerimizi çalışma koşullarında parmağında oynatıyor ve işçimizi ister istemez tehdit ediyor kapı orada diyor peki neden çünkü fabrika kapısında yüzlerce form olduğu içindir bizler buna derinden üzülüyoruz.

Aslında temeline inmemiz gerekir Bir düşünün işveren, yöneticinin işçilerimizi çalışırken terlerken o esnada merhamet duymuyorsa hatta tam tersine gaddarlık yapıyorsa o işyerinden ne bekleyebikirsiniz ki koskocam bir huzursuzluk doğar Müslümanlığın alemeti işaretide merhamettir.

Biz istiyoruzki İşçi , işveren ve yöneticilerin hep birlikte omuz omuza kardeşçe beraber dürüstçe yaşamak arzumuzdur. Bizlerin hepimizin emperyalizme , kapitalizme ve siyonizme verilecek en büyük cevap bu dayanışma olacaktır. Siyonizmin fitnelerine kesinlikle geçit vermemek gerekir. biz işçilerimizi mutlu görmek hatta sevinç gözyaşlarını görmek onların duasını almak bizi hepimizi mutlu eder gururlandırır.

Bizim tek başına iktidarımızda işçinin hakları ve hukukları konusuna son derece önem vereceğiz bizlere yeter ki inanın İşçi kardeşlerimiz bize güvensinler bizler Sayın Fatih Erbakan beyin dediği gibi asla aldatmayacağız aldanmayacağız. Amacımız işçi, yönetici ve işadamların el ele , omuz omuza vererek kardeş gibi yaşamaktır.

Saygılarımla
Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit UĞURLU

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu’nun 1 Mayıs Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir