Yeniden Refah Partisi vites yükseltti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa ile üyeler, gün içinde çok sayıda yeri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Partililer bu kapsamda aynı gün içinde itfaiye müdürlüğü, OSDAŞ, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu, İl Özel İdaresi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Visan Vinç Fabrikası’nı ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam eden Yeniden Refah Partisi için vatandaşlar “Yeniden Refah Partisi vites yükseltti” yorumlarına yer verilirken, gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin ise partiden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

”Bilecik İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Kahraman itfaiye personelleriyle bir araya gelerek sohbet ettik, sorunlarına kulak verdik, gelecek planlarımızı ve vaatlerimizi anlattık. Yaşanan her felakette şehrimiz için canla başla mücadele ettikleri için kendilerine minnettarız. Ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Bilecik OEDAŞ İl Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Çalışan arkadaşlarımızla sohbet ettik, vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüzü ve öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Kendilerine vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.

Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu Müdürümüz Sayın Sabri Turhan ve değerli öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Kendilerine vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Seda Bayrakçı ve değerli çalışma arkadaşlarını ziyaret ettik. Kendilerine vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.

Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Bülent Doğru ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ettik. Kendilerine vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.

Bilecik Visan Vinç Fabrikası’nı ziyaret ettik. Emekçi arkadaşlarımızla sohbet ettik, güldük, eğlendik. Kendilerine vizyonumuzu ve vaatlerimizi anlattık. Değerli vakitlerini ayırıp dinledikleri için teşekkür ederiz.”

           

Yeniden Refah Partisi vites yükseltti!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin