Yeniden Refah Partisinden Tüm Siyasi Partilere Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Yeniden Refah Partisi Osmaneli’de bulunan tüm siyasi partilere ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli’deki siyasi partilerin siyasi işler başkanlarını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli Siyasi İşler Başkanı Hasan Balcı ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

Burada ki ziyaretimizin amacı öncelikle Müslümanlar kardeştir ayeti ile yola çıkarak Osmaneli’deki siyasi partiler ile kardeşliğimizin pekişmesi için ve ne kadar fikir düşünce ayrılıklarımız olsa da iyi ve kötü zamanlarda her zaman birlik beraberliğimizi asla bozmamaktır.

Bizler milli görüş çerçevesinde sağcısı ve solcusu ayırt etmeden tüm herkesi kucaklamak istiyoruz ve gün geçtikçe ülkemizin birlik ve beraberlik dayanışma ihtiyacı olduğuna asla unutmamak ve fiili olarak beraberliğimizi iç ve dıştaki düşmanlarımıza göstermektir.

İnşallah’ta niyetimizde sonuna kadarda böyle devam etmek arzusundayız. Rahmetli Erbakan hocamız gibi siyasi parti başkanların geçmişte birbirlerine kırmamaları , hakaret etmemeleri ve kibarlığın tevazun olduğu güzel bir geçmiş vardı ve bizlerde o geçmişten güzel dersler alarak bunu başarabiliriz diyoruz ve ondan dolayıdır ki vahit başkanım ilçe başkanlardan izin alarak bendeniz Osmaneli’de siyasi işler başkanlarını ziyarette bulundum.

Ziyaretlerimde AK Parti siyasi işler başkanı sayın Mevlüt Yıldız’a , Cumhuriyet Halk Partisi siyasi işler başkanı sayın Cihan Şimşek’e, İyi Parti Siyasi işler Başkanı Sayın Ramazan Yağcı’ya, Milliyetçi hareket partisi siyasi işler başkanı Sayın Rafet Bardak’a ayrı ayrı içten çok teşekkürler ediyorum.

Bu ziyaretlerim esnasında siyasi işler başkanlarından kendilerinin nazik kibar ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve partim olarak tekrar canı gönülden teşekkürler ediyorum.

Yeniden Refah Partisinden Tüm Siyasi Partilere Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin