Yenipazar AK Parti İlçe Başkanı Çağlayan, Belediye Başkanı Özden’e soruyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan haber sitemize yapmış olduğu yazılı açıklamada Yeni Pazar Belediye Başkanı İlhan Özden’e bazı sorular yönelterek şu ifadeleri kullandı:

Nedense başkalarının işine karışmak insana kolay ve zevkli geliyor ve bu meşguliyet bazı insanların en fazla tercih ettikleri bir şeydir. Bunun sebebi de herhalde nefislerine yenik düşmeleridir.

Kendisiyle alakası olmayan işlere kafa yoran Başkan,  sende görevli olduğun madde madde sıraladığım iş ve işlemler hakkında ne tür uygulamalar yapıyorsun bir söyler misin?

1-İlçemizde yapmur suları, korige borularının ne kadar rezil bir vaziyette olduğunu görmüyor musunuz? O boruların maliyetini bilmiyor musunuz?

2-Çarşı merkezi düzenleme çalışmalarında yapılan meydan düzenlemesinde trafiğin ne kadar olumsuz etkilendiğini , çarşı merkezinde olacak trafik kazasının sorumlusunun kim olacağını hiç düşündünüz mü?

3- Merkezdeki Atatürk heykelini kaldırarak Ay Yıldız ambleminin yanına HDP amblemindeki ışıklı ağacı hangi akla hizmet yaptırdınız ?

4-Merkezdeki yaptırdığın kaldırımın ortasına hangi akla hizmetle elektirik direklerini diktin? Bu kaldırımdan engelli kişilerin geçmesini istemiyor musun?

5-Esnafımıza kaldırım işgali altında yazdığın cezaları niye tüm kaldırımları işgal eden diğer esnaflarada yazmadın? Kanun sana göre öyle bana göre böylemi BAŞKAN?

6-Hangi belediye encümenin yakınına belediyenin arazisini mallarını koyması için tahsis ettin? Bununla ilgili herhangi bir ücret ödendimi belediye kasasına?

7-Hangi belediye encümeninin bahçesindeki fırının önüne parke taşı döşendi? Bu işten herhangi bir ücret alındımı?

8-Hangi Belediye encümeninin yardımlarıyla komşusunun ahırının dışkı suyu kanalizasyona bağlandı? Ahır dışkı suyu kanalizasyona bağlanır mı Başkan? Hadi bağladın bundan ücret aldın mı ?

9-Lise caddesinde kullanılmayan evin saçaklarının ne durumda olduğunu nasıl tehlike saçtığını, o evin çatısının altından vatandaşların ve öğrencilerin geçtiğini en ufak kiremit düşmesinde ne tür yaralanmalara yada ölümlere sebebiyet vereceğini düşünemiyor musun Başkan? Bununla ilgili bir çalışma yaptın mı?

10-Bir vatandaşımıza göndermiş olduğun yıkım kararını yine aynı yerde komşusu için uyguluyor musun?

11-Çarşı merkezinde yapmış olduğun çalışma nedeniyle kapatmış olduğun Tarım Kredi Kooperatifi yolunu ne zaman açmayı planlıyorsun? Yoksa çiftçilerimizin alışveriş yapmasını engellemek içinmi bu düzenlemeyi yaptın? Acaba birilerine hoş görünmeye mi çalışıyorsun?

12-Yapılan düzenleme ışıklandırma giderleri belediye kasasından mı yoksa vatandaşımızın cebindenmi çıkacak?

13-İlçe merkezine giriş düzenlemesi yapılacak mı? Asfaltlama çalışması yapılacak mı?

14-Zafer Mahallesindeki ilçe jandarma yolu ne zaman asfaltlancak?

15-İlçemize kaldırım taşları 2013 yılnda yapılmıştı. Ne olduda birden kaldırım taşlarını yenileme çalışmalarını başlattın? Yeni taşlar ne zaman eskidi ? Eğer her iki yılda taşları yenileyeceksen 2017 de de sil baştan yenileyecek misin?

16-Ölü gözünden yaş cenaze evinden aş çıkmaz diyordun, ne olduda bu uygulamadan vazgeçtin?

Yenipazar AK Parti İlçe Başkanı Çağlayan, Belediye Başkanı Özden’e soruyor?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin