Yepyeni Ticaret Merkezi: Ticarethane İstanbul

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticarethane hayal dünyasının ötesinde yeni bir ticaret merkezi projesi sunar. İstanbul’un önemli role sahip lojistik ve üretim merkezlerinde bulunan konumlarıyla değerli bir proje haline dönüşür. Yatırımların çok daha değerli bir hale gelmesi için hazırlanan proje, sektörel ihtiyaçların eksiksiz bir şekilde karşılanmasını sağlar.

İş Yerinizin Kapılarını Yeniliğe Açın

İşinizi farklı bir boyutta devam ettirmek için yenilikçi bir projede yer alabilirsiniz. Geliştirilmiş altyapı sayesinde ihtiyaçlar kapsamlı bir şekilde karşılanabilir. Farklı kullanım imkanları sunan alanlar ister imalathane ister depo olarak kullanılabilir. İş yerinizin kapılarını yeniliğe açarak hızla büyüyebilirsiniz.

Ticaretine boyut atlatmak isteyen herkese imkan sunan proje, iş hacminize uygun seçenekler sunar. Her biri farklı tasarımlara sahip alanlar dükkan ve mağaza tip formları sayesinde farklı kullanımlar tercih edilebilir. İşinizi farklı bir boyuta taşımak için ihtiyaçlarınızı karşılayacak alanları kendiniz oluşturabilirsiniz.

Planla başlayan her yolda Ticarethane İstanbul hazırladığı tasarımlar sayesinde ticaret sektöründe yer alan herkese uygun bir kullanım sunar. İşiniz için kendi alanınızı oluşturabilir ya da işinize farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. Geniş kullanım alanları, ticaret sektöründe yer alanlar için özel olarak planlanmıştır.

Modern Ticaret Merkezlerinde Yer Alın

Tek bir blok tasarımından yola çıkılarak hazırlanan projede yer alarak modern bir ticaret merkezinde işlerinizi yürütebilirsiniz. Gelişen ve değişen dünya düzeninde zamanı yakından takip etmek için modern çizgilere sahip bir merkezde özel bir alana sahip olabilirsiniz.

Farklı metrekare ölçülerine sahip proje içinde modernliği yakalamak mümkün olabilir. Şehrin ticaret merkezlerinde yer alan proje sayesinde işlerinizin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi mümkün hale gelebilir. Ticarethane hayallerinizdeki iş merkezini sizler için tasarladı.

Sınırların ötesindeki tasarımları ile çarpıcı modernliğe sahip bir merkez içinde her kata tırla giriş mümkündür. Teknik alan, imalathane, sığınak, depo ve otopark gibi bölümleri tek bir blokta sunan proje, ticaret sektöründe yer alan herkes için doğru yönetimi sağlayabilir.

Yeni Nesil Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Ticaret yapanların ihtiyaç ve istekleri göz önünde tutularak hazırlanan projenin özellikleri;

  • 7 metrelik yüksek tavan.
  • Her dükkan ve mağazaya özel doğal havalandırma ve ışıklandırma.
  • Her kata özel müstakil tır girişi.
  • Güçlü kat taşıma kapasitesi.
  • Geniş sirkülasyon alanları.
  • Geniş kolon aralıkları.
  • Her imalathaneye özel şaftlar.
  • Özel teknik alan.

İş hayatını kolaylaştıran özellikleri sayesinde hayallerinizin ötesinde bir işleyişe sahip olabilirsiniz. İşlerin büyümesine yardımcı olacak yenilikçi fikirler, daha farklı bir iş anlayışı kazanmanıza da yardımcı olabilir. Gri su ve yağmur suyu sarnıçları projede yer alan sürdürülebilir özellikler arasında yer alır. Tasarruf ve sürdürülebilir bir ticaret hayatı içinde yer alarak insana ve doğaya karşı duyarlı olabilirsiniz. İstanbul’un modern ticaret sektöründe yer almak isterseniz, hayallerinizin imkansız olmadığını Ticarethane İstanbul en iyi şekilde gösterebilir.

Yepyeni Ticaret Merkezi: Ticarethane İstanbul
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir