YEŞER HOCA: “KARŞILAŞMALARA TARAFTARIMIZI DAVET EDİYORUM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, sezon ve katılacakları Play Off karşılaşmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Taraftarımızın desteğiyle yakaladığımız başarıyı Play Off’da da sürdürmek istiyoruz. Onun için Play Off karşılaşmalarında da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

bilecik haberleri

Karabulut, açıklamasında sezonu başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

 

”Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi F grubunda çok kritik karşılaşmada geçtiğimiz hafta Karesi Belediyesi’ne mağlup olduk kendi evimizde. Aslında bizim için üzücü bir mağlubiyetti ama o mağlubiyet dahi olsa grubumuzu 2. sırada tamamlamayı başardık. Bu iyi karşılaşmalar sonrasında Play Off’a kalmayı hakettik. Play Off müsabakaları başlıyor bu hafta sonu itibariyle. Sezon başında koyduğumuz hedefler içerisinde bu play off maçlarını izlettirmek vardı. En azından bunu başardığımız için mutluyuz. Yarın buradan hareket edeceğiz, Allah nasip kısmet ederse İzmir’e. Yarın akşam İzmir’de konakladıktan sonra, Cumartesi günü İzmir Üniversitesiyle oynayacağız. Cumartesi günü saat: 17:00’de. Cumartesi günü bu kritik karşılaşmada 3 maç üzerinden oynanacak. Bu üç maçta 2 galibiyet alan takım, Play Off’ta rakibini eleyecek. Rakibimiz İzmir Üniversitesi. Kuvvetli ve iyi bir rakip. Onları da izledik, takip ettik. Onlar da ciddi bakıyor olaya. Burada saha avantajımız var. Saha avantajımız şöyle. İlk maçı İzmir’de oynuyoruz. Ondan sonraki 2 maçımızı, Bilecik’te oynayacağız.

 

”TARAFTARIMIZLA DAHA GÜÇLÜYÜZ”

 

Taraftarın karşılaşmalara olan katkısına değinen Karabulut konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

”Cumartesi günkü maçı kazanmak istiyoruz İzmir’de. 1 – 0 öne geçmek istiyoruz. Öyle olursa büyük bir avantaj sağlamış oluruz. Ama o karşılaşmanın sonucu ne olur bilmiyorum. İnşaallah iyi bir basketbol oynar, mücadele eder ve kazanırız. Ardından önümüzdeki hafta Salı günü saat: 18:30′ da Bilecik’te ağırlayacağız İzmir Üniversitesi’ni. Çok güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. İzmir’den galibiyetle dönersek, yani o maçı kazandığımızda Play Off’ta bir tur atlamış olacağız. Eğer İzmir’de kazanamazsak, 1-1 yapmış olacağız. Eğer seri 1-1’e gelirse, 3. maçı da Perşembe akşamı saat: 19:00’da oynayacağız. Yani şöyle söyleyebilirim. Bilecik’teki sporseverlere, basketbol severlere ve değerli halkımıza, Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı olarak, çok güzel karşılaşmalar oynadık sezon başından beri. Artık sezonun sonu geldi. Onlara çok güzel maçlar izlettik. Çoğu maçta galip geldik. Çok nadir 1, 2 hafta mağlup olduk. Sonuç ne olursa olsun hedefimizi gerçekleştirdik, Play Off’a kadar geldik.”

bilecik haberleri

KARŞILAŞMALARA TARAFTARIMIZI DAVET EDİYORUM

 

Yapacakları karşılaşmalara taraftarı davet eden Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:

 

”Önümüzdeki bu kritik karşılaşmada, Salı akşamı, bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta salon gerçekten mükemmeldi. Bize destek verdiler. Her zaman onlara ihtiyacımız var ve onları yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Şu mesajı vermek istiyorum. İnşallah İzmir’den galibiyetle döneriz. Eğer galibiyetle dönemezsek bile Salı günü, taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini almalarını rica ediyorum. Bizlere destek versinler. Onlarla daha güçlü daha kuvvetli oluyoruz. İnşallah Play Off’larda bizleri yalnız bırakmazlar” dedi.



YEŞER HOCA: “KARŞILAŞMALARA TARAFTARIMIZI DAVET EDİYORUM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. salona gelenlere sahip çıkın küçücük salonda protokol tribünüde neymiş salonda 50 kişi rakibi baskı altına almaya çalışıyo ıslıktan yuhlamaktan sesimiz kısılıyo protokol diye bi yer var maşallah sinema izler gibi maç izliyorlar ayıptır ya orası gösteriş yapma yeri değil bileciğin takımına sahip çıkma yeri gençler gelir biz yetişkinlerde geliriz hiç problem değil alırız 1 kilo çekirdek yer içer gideriz buradan yeşer hocaya sesleniyorum salona genç dinamik bileciği seven taraftarı toplayın artistlik yapmaya gelenleri değil.

    Cevapla
Bizi Takip Edin