YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE’NİN İLK ÇEKİMLERİ BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı yaptığı açıklamada, ülkemizde büyük bir beğeni ile takip edilen Yetenek Sizsiniz Türkiye programının ilk çekimlerinin Bilecik’te gerçekleştirileceğini belirtti.

 

 

 

Bilecik Belediyesi olarak yeni dönemde ilimizde önemli buluşma ve etkinliklerin gerçekleştirileceğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, önümüzdeki ay gençleri ve vatandaşlarımızı birbirinden güzel programlarla buluşturacaklarını belirterek, şunları söyledi:

 

 

”Acun Medya tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Yetenek Sizsiniz Türkiye programının ilk çekimleri ilimizde yapılacak. Bugüne kadar birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan ilimiz ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimiz bu yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye ekibini ağırlayacak. Gençlerimiz ve vatandaşlarımızın büyük bir ilgiyle takip ettiği çekimler 3-4-5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu anlamda ilk çekimleri için ilimizi tercih eden Acun Ilıca ve Acun Medya ailesi yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE’NİN İLK ÇEKİMLERİ BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Elinde 2 kişilik bileti olan bana ulaşsın temizden 50 TL atarım.

    Cevapla
  2. Program halinde niye detaylı bilgi paylasmiyosunuz kimler katilabiliyo biletler nekadar meselaa

    Cevapla
  3. Sokmayın bunları memlekete

    Cevapla
Bizi Takip Edin