Yine yapacağını yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in tanınmış simalarından olan Fitnat CEYHAN ikamet ettiği Vezirhan Yeni Mahallede Muhtar Adayı oldu.

Aday azalarıyla birlikte ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Mahalle sakinlerine imsakiye hediye ederek ramazan aylarını kutladı. Broşür dağıtmak yerine iftar yemeği vermeyi tercih etti.

CEYHAN, 4 erkek muhtar adayına karşı tek kadın aday olarak mücadele ediyor. Eğitimine Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Seramik Ve Cam Ana Sanat Dalında Yüksek Lisans yaparak devam eden aday, kadınların ve gençlerin daha fazla söz sahibi olmaları için, başkalarını da bu konuda cesaretlendirmek amacıyla muhtar adayı olduğunu söylemektedir. Seçim çalışmalarında kadınların desteğinin yanında erkekler tarafından da büyük bir destek aldığını belirtiyor.

Fitnat Ceyhan, seçimler sonrasında çöp haline gelecek ve çevre kirliliğine neden olacak broşürleri bastırmak yerine ramazan ayının ilk haftasında halka açık iftar yemeği organizasyonu yaptı.
Ceyhan’ın düzenlediği iftar yemeğine büyük katılım sağlandı. İftar yemeğine katılım sağlayanlara muhtar adayının bir de sürprizi oldu.

İftar yemeği menüsünde değişiklik yaparak et kullandırmadı ve tüm katılanların niyetine et ücretini SMA Tip 2 Savaşçısı olan Aydem Emine Dürük’e bağış yaptı.

Muhtar adayının azaları dengeli bir şekilde 4 kadın ve 4 erkekten oluşmaktadır. Seçildiği takdirde daha güzel bir mahalle için çalışmalar yapacağını beyan ediyor. Sadece mahalle sakinlerine değil sokak hayvanları içinde belirli alanlara kulübeler ve mama kapları temin edeceğini bildirdi. Sınava hazırlanan çocuklar için hafta sonları ücretsiz temel ders eğitimi verdireceğini de ekledi.

Kadınların ve çocuklarının vakit geçirebilecekleri bir mekân kurma hayali olduğundan bahseden Ceyhan “Vatandaşın en iyisini bildiğine ve seçeceğine itimadım sonsuzdur. Çiçek gibi bir mahalleye sahip olmak istiyorlarsa seçecekleri aday burada. Birileri konuşur birileri yapar. Fitnat hem konuşur hem yapar…” dedi.

Yine yapacağını yaptı!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin