YUNUS KOCA İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

yunus

Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları tarafından Diyarbakır’da hain saldırı sonucu Şehit olan AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve tüm şehitler için bugün öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

watermarked-DSC_0116

Öğlen namazına müteakip Bilecik Merkez Şerif Paşa Camiinde kılınan gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.cenaze namazı sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın tarafından yayınlanan bildiri Ak Parti Bilecik Gençlik kolları başkanı Servet Yılmaz okundu;

watermarked-DSC_0184

“Ne güzel bahar gelecekti memleketime, Karadeniz Dağları’nda Horon tepecek, Cudi’de halaylar çekecektik beraber…
Hayalet şehir Diyarbakır..Şehirde bütün kepenkler kapalı
Gökyüzünde helikopter, caddelerde Zırhlı güvenlik araçları var.
İlçelerden insanlar göç ediyor
Ne için?
Bu şehirde çocukların umudu yok
Annelerin yüreği ağzında.
Babalar kara kara düşünüyor
Gençler yine anlamsız şekilde ölüyor
Mutlu musunuz?
Bir tarafta teknesi batıp, kıyılara vuran çocuk yaşta mülteci bedenler
Bir tarafta bombalarla parçalanmış çocuk bedenleri
Yuhh bize bee..!
Bugünlerde vicdanı rahat uyuyan var mıdır?
Hadi yüreğiniz yetiyorsa mezara Türklüğünüzü, Kürtlüğünüzü götürün.
Kimse size ırkın ne diye sormayacak
Rabbin kim diye soracaklar efendi!”
Senin yazdıklarının üzerine koyacak bir şeyimiz yok Yunus.
Rabbim bize, senin o büyük hayallerini gerçekleştirmeyi, Memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak, sana kıyan insanlık düşmalarını kahretmeyi nasip etsin.
Rabbim bize senin gibi ismine yaraşır bir ömür yaşamayı nasip etsin kardeşim. Rabbim seni ve tüm şehitlerimizi cennetine kabul etsin dedi.

watermarked-DSC_0140

Bu eylemleri gerçekleştirenler hakettikleri cezayı alacaklar!

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir,
Malumlarınız üzerine mübarek ramazan bayramının hemen arkasında suruşta meydana gelen patlamadan sonra ülkemizde terör örgütleri eylemleri ile vatandaşımızın huzurunu kaçırdılar. Bayramdan bu zamana kadar devam eden bu süreçte birçok vatan evladı, güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımız bu eylemlerin kurbanı oldular. Bu konuda millet olarak üzgünüz.

Millet olarak güçlü bir milletiz bu ülkenin birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğüne kast etmek isteyen bütün şer odakları ve terör örgütleri eninde  sonunda hakettikleri cezayı alacaklardır. Bundan dolayı bütün güvenlik güçlerimiz terör faaliyetlerinin sona erdirilmesi ve son terörist yok edilinceye kadarda bu teröristler ile mücadelesini sürdürecektir. inşallah kısa sürede bu huzursuzluk ortamı giderilir neticesinde de ülkemiz huzurlu ortama geri döner diye düşünüyoruz.

Geçtiğimiz gün Diyarbakır’da partimizin bir dönem gençlik kolları başkanlığını yapan yunus koca kardeşimiz şehit edildi. tek suçu bu noktada belki kirli emellere alet edilmeyen, kirli emeller ile mücadele eden bir siyasi partide gençlik kolları başkanlığı yapmış idi, başkada hiçbir suçu yoktu ama biliyoruz ki terör zaten masumları öncelikle hedef alır. Birçok insanımızı da o bölgede şuan katlediyorlar. Güvenlik güçlerimizede çeşitli eylemler ile zarar vermeye çalışıyorlar. İnşallah hakettikleri cezayı alacaklar ve terörün kökü kazınacaktır dedi.

watermarked-DSC_0203

Tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz

Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Birkaç aydır terör saldırıları devam etmekte, geçmiştede beraber görev yaptığımız  yunus koca arkadaşımızda şehit oldu, terörü kınıyoruz ve Tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz dedi.

watermarked-DSC_0193

Terörü Kınıyorum

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, Ramazan bayramından sonra yaşanan süreçte çok sayıda şehidimiz oldu, en sonuncusu bu hafta içinde Diyarbakır’da partimizin bir dönem gençlik kolları başkanlığını yapan yunus koca kardeşimiz şehit edildi. Bu husus ile ilgili olarak Bilecik Ak Parti Gençlik kolları başkanlığımız’da bu duruma sessiz kalmak istemeyerek bu organizasyonu düzenlemişler ve ve bizde bu cenaze namazına iştirak ettik. Ben kendilerine bu hassas duruş ve tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Terör’ü kınıyorum ve Şehitlerimizi rahmet ile anıyorum  dedi.

watermarked-DSC_0116 watermarked-DSC_0128 watermarked-DSC_0101 watermarked-DSC_0098 watermarked-DSC_0132 watermarked-DSC_0131 watermarked-DSC_0165

 

 

YUNUS KOCA İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin