ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrimizin birçok noktasında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi.
Vatandaşlarımızın her alanda sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almaları amacıyla birçok işyeri ve gıda üretim yerlerinde denetimler gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına yenilerini ekledi.

DSC_0641DSC_0624
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmede, şunları kayetti:
”Zabıta Müdürlüğü olarak çalışmalarımız kapsamında; M Plakalı halk dolmuşlarının ulaşımda daha rahat seyir etmeleri amacıyla güzergahtaki belirli noktalara Durak tabelaları yerleştirdik. Böylece, trafikte de büyük bir kolaylık sağlayan uygulama ile vatandaşlarımız belirtilen duraklarda bekleyerek, halk dolmuşlarına binebilecek. Gerçekleştirilen çalışma ile hergün büyüyen ve gelişen şehrimizdeki  halk dolmuşu trafiği daha düzenli hale gelmiş olacak. Diğer yandan çalışmalarımız kapsamında Kapalı Pazar alanı ile Pazar günü kurulan açık pazar alanında parsel çizgi çalışması gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen çalışma ile silinen ve kaybolan çizgileri belirgin hale getirerek, insanlarımız ve kapalı pazar çalışanlarımıza kolaylık sağladık. Bunların yanısıra Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, şehrimizin bazı noktalarında delinatör yerleştirme çalışması gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

DSC_0610 DSC_0616 DSC_0618 DSC_0622 DSC_0623 DSC_0624 DSC_0631 DSC_0633 DSC_0635 DSC_0641 DSC_0645

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin