Zekiye Tekin’e “Altın İmza” Ödülü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa adı AYGAD olan Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği ‘Altın İmza’ ödül töreni Elite World Asia Otel’de gerçekleşti.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği, yılın başarılı gazetecileri ve bürokratlarını ödüllendirdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan dernek başkanı Ahmet Işıkdağ “Mesleğimizin bugün geldiği nokta düşündürücü. Özellikle yerel gazeteciler çok sıkıntılı bir dönem geçiriyor. BİK’ in ilan yelpazesinin daha da açılmasını dilerken, tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

AYGAD, gecesine Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, çok sayıda yeni ve eski milletvekili, bölgedeki belediye başkanları ve bürokratlar ile bir çok ünlü gazeteci katıldı. Salonda büyük ilgi gören Tekin burada yaptığı konuşma sonunda kendisine takdim edilen başarı ödülünü alırken Bu plaketi Bilecik ilimizin güzel ilçesi pazaryerimin tüm kadınları adına aldım deyince tüm salondan coşkulu bir alkış aldı.

Tekin,yaptığı açıklamada; Alanında ödül almaya hak kazanmış bir çok başarılı bilim adamı ilim adamı siyasetçi sanatçı sporcu ve gazeteci ile birlikte AYGAT tarafından ödüle layık olmaktan mutlu oldum. İlçemi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz . Bu ödülü de ilçemize hizmet anlamında başarılara birlikte imza atacağımız güzel ilçem Pazaryerinin güzel insanları adına aldım .Aygad genel başkanı Ahmet Işıkdağ ve yönetim kuruluna emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

AYGAD gecesinde ödül alan gazeteciler şöyle:
Nazlı Çelik – Star Tv
Abdülhalik Çimen – A Haber
Doğan Şentürk – FOX TV
Müge Dağıstanlı – Gülşen Yüksel – Kanal D
Alev Gürsoy Cimin – Posta Gazetesi
Ebru Baki – Habertürk TV
Veyis Ateş – Habertürk
Rıdan Dilmen- Murat Kosova – NTV
Mevlüt Yüksel – Takvim gazetesi
Süleyman Özışık – Türkiye Gazetesi
Sümeyra Teymür – Haberler.com
Necmettin Sezen – Songün gazetesi

Zekiye Tekin’e “Altın İmza” Ödülü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin