Zeynep Bastık, sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında sahne alan Zeynep Bastık, sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendirdi.

Cumhuriyet meydanını dolduran binlerce kişi, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Renkli ve güzel görüntülerin yaşandığı konseri Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile çok sayıda vatandaş izledi.

‘’KURTULUŞUMUZUN 100. YILI KUTLU OLSUN’’

Konser sonunda sahneye çıkan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Zeynep Bastık ve ekibine teşekkür ederek, performansları ile Bileciklilere güzel bir gece yaşattıklarını söyledi.

100. Yıl Kurtuluş Festivalinin bir hafta boyunca devam ettiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle bizlere özgürlüğümüzü veren kurtuluşumuzun mimarı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Bir haftadır gençlerimizle birlikte keyifli bir festival yaşadık. Zeynep Bastık ve ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sanatçı Zeynep Bastık ise Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayarak, Bilecik’in coşkulu sanatseverleriyle bir arada olduğu için büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Başkan V. Subaşı, konuşmasının sonunda Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresinin olduğu hediyeyi Zeynep Bastık’a takdim etti.

Zeynep Bastık, sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. konserlerin üniversitenin stadyumunda yapılması daha doğru olacaktır. çünkü trafik sıkışıklığı araç park yeri ve yüksek gürültü sıkıntı vermektedir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin