MEHMET ARSLAN: “BU ŞARTLAR ALTINDA BİLECİKSPOR’A GÜNAHIMI BİLE VERMEM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Bilecik’te Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren Arslan Alüminyum’un yönetim kurulu başkanı Mehmet Arslan, basın mensupları ile bir araya gelmiş, Bilecik’e 20 milyon lira değerinde “Entegre Dikey Boyama Tesisi”nin yapımına başlandığı bildirmişti.

Yaptığı basın açıklamasının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Mehmet Arslan, basın mensuplarının Bilecik Spor için neler yapılabilir sorusuna verdiği cevapta BilecikSpor’un Bilecikli insanların spor yapması için kurulduğu bir takım olduğu ama bakıldığında Van’dan, Ardahan’dan kısacası dışarıdan gelen oyunculara para verildiğini söyledi.

 

Arslan, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı;

NEREDE BİLECİKLİ?

Takıma baktığımızda 1 tane ya var yada yok. Bilecik’li geçlerimiz yetişecek iken neredeler, yoklar. 30 sene önce söylediğim gibi alt yapıdan yetiştirmemiz lazım yorumcuların yorumlarını dinliyorum onlarda aynı sözleri söylüyorlar. Gençlere, gençlerimize yatırım yapılmadığı sürece bu iş böyle yürümez.
“BU ŞARTLAR ALTINDA GÜNAHIMI BİLE VERMEM”
Konuşmasının devamında “Ben Bilecikspor’a bu şartlar altında günahımı bile vermem” ifadelerini kullanan Arslan, “BilecikSpor kendi alt yapıdan yetiştirdiği futbolcular ile devam etmeli gruplardan çıkamasa bile biz kendi çocuklarımızı destekleyelim. Ben ülkenin başka yerlerinden satın alınmış birde onun başında bulunan canbazlar bu 10 lira diyerek 4’ünü çocuklara 6’sını kendi hesabına yatıranların hepsinin düzelmesi lazım.” dedi.


İLGİLİ HABERLER:

MEHMET ARSLAN: “BU ŞARTLAR ALTINDA BİLECİKSPOR’A GÜNAHIMI BİLE VERMEM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 17 Ocak 2017, 13:01

    Çok doğru söylemiş nerde Doğulu varsa doldurular nerde bilecigi n çocuğu

    Cevapla
Bizi Takip Edin