8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Pelitözü Göleti Gölpark’da bisiklet turu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bisiklet turuna katılan bayanlar keyifli ve eğlenceli saatler geçirdiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hasan Kocatepe’de bisiklet turuna katılarak katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

 

Cennet anaların ayakları altındadır diyerek kadınların önemine dikkat çeken İl Müdürü Yıldız; ‘‘Kadınlarımızın bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek yaşamımızda, doğumdan ölüme kadar her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımız hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

 

Etkinlik yapılan ikramlar ve İl Müdürü Aslan Yıldız’ın bayanlara karanfil hediye etmesi ile sona erdi.

 

Bayanlar İl Müdürü Aslan Yıldız’ın bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederek İl Müdürü Yıldız’a duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADILAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin