GELECEĞİMİZİ YAZALIM PROJESİ KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2014 yılı 1. Çağrı Dönemi’nde kabul edilen ve il milli eğitim müdürlüğü, Bilecik belediyesi’nin ortakları olduğu, üniversitemizin de desteklediği, Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği tarafından yürütülen “Geleceğimizi Yazalım” projesinin kapanış toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik İl Vali Yardımcısı Mustafa Güney,Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini koruma derneği başkanı Hüsnü Geyik, Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Belediye Başkanı’nın eşi Fatma Yağcı ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) başkanları katıldı.

DSC_0391

Bugün Teras kafe’de, güzel bir kahvaltı eşliğinde yapılan toplantı da Dereceye giren öğrencilere sertifika ve ödülleri verildi.

Web tasarım ve sunucu tabanlı programlama dili dalında gençlerin etkili birer birey olmalarını amaçlayan proje kapsamında, 14 Eylül 2014 Pazar günü 14-29 yaş arası 25 genç uluslar arası “Cebit Bilişim Eurasia 2014” fuarına katıldı, yine 17 kursiyerin katılımıyla “İnternet Programcısı” kursu 9 Ocak 2015 Cuma günü başlamış olup Mayıs ayı içerisinde sonlanmıştır. 25 Kursiyerin Katılımıyla “Web Uygulamaları Geliştirme” kursu’da Haziran Ayı içinde açılmış olup Ağustos ayı içinde projenin faaliyeti sonlanmış.

DSC_0445

Haklarınızı bilin ki toplum yaşasın

Projeye katılan öğrencilere, projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden İnsan Hak ve Değerlerini koruma derneği başkanı Hüsnü Geyik,Derneğimiz daha önce de içişler bakanlığı proje destekleri tarafından desteklenen “Haklarınız bilin ki toplum yaşasın” projesini hayata geçirmiş ve İç İşleri Bakanlığı tarafından olumlu olarak sonuçlandırılmıştır.

Biliyorsunuz ki, çağımız teknoloji ve internet çağıdır. Yeni projemizin de bu yönde yapmamız gerektiğini düşünüp 2014 yılı içerisinde gençlik ve spor bakanlığının gençlik projeleri destek programına “geleceğimizi yazalım” projesini yazdık. Bakanlık tarafından değerlendirilen bu proje kabul edilmiş ve tarafımızdan eylül ayında yürütülmeye başlanmıştır.Umarım bundan sonraki projelerimizde de sizleri aramızda görmek istiyoruz. Katılımlarınız için teşekkür ederim dedi.

Projeye katılan genç arkadaşların sertifika ve ödüllerinin verilmesi ve güzel bir kahvaltının ardından toplantı sona erdi.

DSC_0445 DSC_0452 DSC_0456 DSC_0460 DSC_0466 DSC_0467 DSC_0470 DSC_0476 DSC_0391 DSC_0402 DSC_0428 DSC_0432

 

GELECEĞİMİZİ YAZALIM PROJESİ KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin