Başkan Arslanboğa: “CHP, AK Parti’nin Emniyet Sibobudur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Yeniden Refah Partisi’nin basın tarafından görmezden gelindiğini ve anketlerde bilinçli olarak gösterilmediğini söyledi.

Haber228’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Cafer Arslanboğa, Cumhuriyet Halk Partisi’nin davranışlarının AK Parti’yi iktidarda tuttuğunu belirterek, “Bugün kimse kusura bakmasın AK Parti’nin emniyet sibobu CHP’dir. Bizi basında ve anketlerde göstermemeleri doğaldır çünkü onların korkulu rüyaları biziz. Kurulduğumuzdan bu yana bizlere ambargo uygulanıyor biz bunu biliyoruz ve farkındayız. Bizi basında göstermiyorlar, göstermeyecekler de. Hatta basın kuruluşlarına fatih Erbakan’ın gösterilmemesi noktasında  tam net olmamakla birlikte 12 milyar dolar para verildiği de iddia ediliyor.” dedi.

Televizyon ve basın organlarının Yeniden Refah Partisi’nin doğruları anlatmaması derdi içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Arslanboğa, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“1994 VE 1995’TE BAŞARDIK”

1994 Seçimlerinde bizi 4. parti gösteriyorlardı belediye başkanlıklarında, ama Türkiye’nin 1. partisi olduk. Tırnağımızla, dişimizle bunu yaptık tek tek gezdik. Şuanda aynı metodu uyguluyoruz diğer taraftan da 1995’te de aynı şekilde gösterildik ve 1. parti olduk iktidara geldik bu millete de aynı hizmetleri sunduk.

“PEYGAMBER METODU”

Biz bir okul gibi çalışıyoruz. Kahve konuşmalarımız genel merkezimiz tarafından belirleniyor. Kendi nefsine göre konuşmayacaksın. Ev sohbetlerine de dikkat etmemiz gerekiyor, bize ders veriliyor kılık kıyafetimize kadar eğitim veriliyor. Bu peygamber metodudur, güzel insan olmaktan öte bir şey var mıdır? Senin fikrinde olmayabilir, düşüncende olmayabilir ama ona bile hürmet edeceksin saygısızlık yapmadan oradan ayrılıp geleceksin deniliyor bizlere. Hayatımızda her zaman olması gereken bir durum zaten bu. Biz her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bir defa müslümanın yaradılış aslı öyledir.

“TÜRKİYE HERŞEYİYLE ZENGİN”

Bu memleket yer altı ve yer üstü kaynakları başta olmak üzere her şeyiyle zengin memleket. Bugün kitapçıklarımızda hangi bölgelerde yer altı kaynakları, madenlerimiz, neler yetişir konusunda hepsinin araştırmasını yaptık biz. Bunu uygulamak çok zor değil.

“PANCAR KOTASI KALDIRILMALI”

Mesela en güzel yapılacak şey pancar kotasını kaldırmak. İnsanların dönüm başına 10-20 lira vereceğinize ürettiğine verin. Ürettiğinden kazansın çiftçimiz. Bugün yatlara 8 liradan mazot veriliyor da neden çiftçimize vermiyorsunuz. Neden bunun kolaylığını sağlamıyorsunuz?

“DEVLET, BABALIĞINI YAPMALI”

Öyle bir düzen var ki bazen bankalar insanları mecburi bir şekilde yönlendiriyor. Almanya vergi rekortmenleri sıralaması yapmış araba markaları başı çekiyor, bizim Türkiye’de merkez bankası, vakıflar bankası, iş bankası şeklinde gidiyor. Neden çünkü Türkiye sömürülüyor. Bütün insanlar bankalara borçlandırıldı. Almasalardı diyorsun ama sen babasın, devlet babasın. Devlet babalığını yapacak, o istikamete yolu kapatacak ve zorlaştıracak kollayacak. Küçümsemek için söylemiyorum ama bugün bir simitçiye dahi 100 bin liralık kredi kartı veriyorsun. İnsanlar bunu kullanmayı beceremiyor insanları bu durumdan kurtarmak gerekiyor.

Başkan Arslanboğa: “CHP, AK Parti’nin Emniyet Sibobudur”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin