BİLECİK TSO HEYETİ TEBD PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISIA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, Başkan Yardımcısı Yüksel Gökçedağ ve Sayman Üye Murat Özçelik, 30 Türk Oda ve Borsa ile 12 AB üyesi ülkeden 28 Oda arasında eşleştirme projelerine hibe sağlayan TEBD Projesi Kapanış Toplantısına katıldı.

bilecik-tso-heyeti-tebd-projesi-kapanis-toplantisia-katildi-2823

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi ile Türkiye’den ve AB’den Ticaret ve Sanayi Oda/Borsalarını bir dizi faaliyet ile destekleyerek, etkinlikler yürüterek iş dünyası diyaloğunu geliştirme fırsatları sağlayan, Avrupa Birliği ve Türk iş çevrelerinin entegrasyonunu teşvik eden TEBD projesi, Türkiye-AB ilişkilerinin sağladığı fırsatlar, iş imkanları ve zorluklar ile Türkiye ve AB arasındaki Gümrük Birliği’nin modernizasyonu konusunda daha fazla farkındalık oluşturan ve TEBD projesi kapsamındaki çeşitli programlara 250 Oda ve Borsa iştirak ettiği bildirildi.

bilecik-tso-heyeti-tebd-projesi-kapanis-toplantisia-katildi-2824     bilecik-tso-heyeti-tebd-projesi-kapanis-toplantisia-katildi-2825

BİLECİK TSO HEYETİ TEBD PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISIA KATILDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir