CHP Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam partisinden istifa ettiğini, bundan sonra bağımsız olarak meclis üyeliğine devam edeceğini açıkladı.
Sağlam, yaptığı açıklamada “Bilecik hizmet etme yolunda 2019 seçimlerinde büyük hayallerle yola çıkmış olduğum Chp parti üyeliğinden parti içi olumsuzluklar nedeni ile ayrımcılık ve kutuplaşma ya yol açtığı için meclis üyeliğim hiçe sayıldığından mücadelem bağımsız olarak devam edecektir. Kamuoyuna sayılarımla.” ifadelerine yer verdi.
Diğer yandan istifasına ilişkin görülerini aldığımız Cabir Sağlam, CHP benim değerimi bilemedi o yüzden böyle bir karar aldım. Beni dış kapının dış mandalı olarak gören bir partide işim olmaz” şeklinde konuştu.
MECLİSTE CHP’Lİ SAYISI 11’E DÜŞTÜ
Sağlam’ın istifasının ardından Belediye Meclisinde CHP’li üye sayısı 12’den 11’e düşmüş oldu.



Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte,bence geç bile kalmış,ama eksik olmuş,belediye meclis üyeliğinden de istifa etmesi lazım.Madem çok delikanlı arkadaş gereğini yapsın.Chp de kendine yıllarca hizmet veren kardeşlerine sahip çıkmadığında böyle saçmalıklar yaşayacağının farkına varır inşaallah.
Karsan doğru söze ne denir
Meraklı kardeş;
Sen CHP de neler döndüğü biliyormusun bu kardeşimiz en iyisini yapmış başı dik sözün eridir.İstifa etmesine gerek yok partiden istifa etmiştir.En iyi karar vermiştir bence.Haklısın kardeşlerine ASLA sahip çıkmazlar kendilerin EGOSO yüksek olup yanındakilerini hiç bir zaman görmezler görmezden gelirler.