İYİ Parti Bilecik İlçe Başkanı Mehmet Can Kılınç oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İlçe Başkanı Mehmet Can Kılınç oldu.

Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanı Hatice Yiler’in istifa etmesinin ardından genel merkez tarafından İlçe başkanı atandığı kaydedildi.

Yapılan son kongrede aday olan ve seçimi kazanan Yiler, başkanlığı bırakarak, “Evet geçtiğimiz günlerde istifa ettim. İşe girdim, o yüzden parti işlerine zaman ayıramamıyorum. Dolayısı ile bu yüzden istifa ettim.” demişti.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen genel seçimlerinde İYİ Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Can Kılınç genel merkezi tarafından atanarak İYİ Parti Bilecik İlçe Başkanı oldu.

Açıklamalarda bulunan genç iş insanı ve İYİ Parti Bilecik İlçe Başkanı Mehmet Can Kılınç, “İYİ Parti Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’ın teklifi, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına atanmış bulunuyorum. Türk Milleti’nin ve Türk Siyasi Tarihinin İYİ Parti’ye en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde Liderimiz Müsavat Dervişoğlu’nun önderliğinde partimize gönül veren kardeşlerim, ağabeylerim ve ablalarım ile beraber Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

İYİ Parti Bilecik İlçe Başkanı Mehmet Can Kılınç oldu.
Yorum Yap