Bilecik’te bir apartmanda meydana gelen gaz kaçağı kısa süreli panik yaşattı.
Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesinde bulunan sitenin 5. katındaki yoğun gaz kokusunu fark eden vatandaşlar, durumu hemen Doğalgaz, İtfaiye ve Polis ekiplerine haber verdiler.
İhbarı değerlendiren ekipler kısa sürede olay yerine gelerek binanın gazını keserek gerekli güvenlik önlemini aldılar. Ekipler, gaz ölçüm cihazı yardımıyla gaz kokusunun yoğun olarak geldiği daireyi belirlediler. Ancak gaz kaçağının olduğu dairenin kapısı açılmayınca olay yerine gelen çilingir vasıtasıyla kapı açıldı.
Binada, 112 Acil Servis ekipleri de hazır bekletilirken, gaz kaçağının olduğu dairede kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, ekipler kaçağın meydana geldiği yeri onardılar ve binaya tekrar gaz akışı sağlandı.













