LÖSEV AİLELERİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin Dört bir yanında Lösemili Çocuklar ve Aileleri Geleneksel LÖSEV İftar Yemeklerinde Buluşuyor; Bilecik Buluşması 22 Haziran’da Hayata Geçti…

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenleyen LÖSEV ailelerin sıkıntılarını kendilerinden dinleyerek çözümler yaratıyor.

 

Bilecik’deLÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastaları ve aileleri Gökkayapark Tesisleri desteğiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Bilecik’de yaşayan LÖSEV’e kayıtlı hastaların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde dualarla oruçlar açıldı.Yemeğe protokolden Bilecik Aile Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül’ün yanı sıra  basın mensupları katılım sağladı.

 

 

Yemekte konuşma yapan LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan “ LÖSEV olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde siz sevgili ailelerimizle buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz çok büyük bir aileyiz. LÖSEV olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz” dedi. Bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan aileler destek olanlara dualar edip, teşekkür ederken LÖSEV çatısı altında buluşmaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

LÖSEV AİLELERİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin