SELİM YAĞCI BİLECİK’İN GURURU ŞÜHEDA YANGIN’I AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; yaşından büyük başarılara imza atan, 7-10 Ağustos 2019 tarihinde Özbekistan’da yapılacak olan Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında 33 kg Yıldız Kızlarda Bilecik’imizi ve Türkiye’mizi temsil edecek olan Şüheda Yangın’ı Gazi Mecliste ağırladı.

Dodurga Orta Okulu 8. Sınıf öğrencisi olan Şüheda Yangın Dodurga Spor Kulübü çatısı altında Taekwonda’ya başladı. Şuheda Yangın küçük bir beldede spor yapmasına, yetersiz imkânlara rağmen kısacık spor yaşantısına pek çok başarıyı sığdırmayı başardı.

 

Minikler Türkiye Şampiyonluğu, Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu, Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu, 2018 Uluslararası Turkish Open 3.lüğü ve 2018 Avrupa Kulüpler Şampiyonası Avrupa 3.lüğü olan Şüheda Yangın’ı antrenörleri Gökhan Yıldız ve Hanife Yıldız çalıştırıyor.

 

Gazi mecliste milletvekili Selim Yağcı ile buluşmasında şampiyon sporcu Şüheda Yangın’ı antrenörleri Gökhan Yıldız ve Hanife Yıldız ile birlikte Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna yalnız bırakmadı.

 

Selim Yağcı şampiyon sporcu Şüheda Yangın ile birlikte gazi mecliste açılacak olan “Fotoğraflarla 15 Temmuz” sergisini gezdi.

 

Gazi meclis duvarlarında Bilecik’i temsilen resmedilen Saat Kulesi ve Edebali Cami önünde Selim Yağcı ve şampiyon sporcu Şüheda Yangın fotoğraf çekildi.

 

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, şampiyon sporcu Şuheda Yangın’a Bilecik’e yaşattığı gururdan dolayı teşekkür ederken, milli kampta dinlemesi için “nostaljik radyo” ve derslerinde yardımcı olması için 1 adet “dizüstü bilgisayar” hediye etti.

Selim Yağcı “Hayme Ana’nın ve Malhun Hatun’un torunu olarak tüm Türkiye’ye rol model olan, şampiyonluklar beklediğimiz Şüheda kızımızın şahsında hedefleri doğrultusunda emek veren tüm kızlarımızın maddi manevi yanında olacağız” dedi.

 

Selim Yağcı Özbekistan’da gerçekleşen turnuvanın başlangıç tarihi milli mücadele tarihimizin dönüm noktalarından olan Erzurum kongresinin tamamlanıp Heyeti Temsiliye’nin seçilmesinin 100. Yıl dönümü olduğunu, TBMM’nin ilk nüvesini oluşturan Heyeti Temsiliye’nin 100. yılında Bilecik’imizin gururu Şüheda kızımızın kazanacağı madalyanın bu yönüyle daha da anlamlı olacağını vurguladı.

SELİM YAĞCI BİLECİK’İN GURURU ŞÜHEDA YANGIN’I AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin