BU AÇIKLAMA ÇOK KONUŞULUR! “BİLECİKSPOR BİLECİKSPOR DEĞİL ŞUAN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon başında İl Özel İdare Spor’dan BilecikSpor’a transfer olan ve idman yaparken çapraz bağları koparak sakatlanan Fikret Avcı, geçirdiği sakatlıktan dolayı kimsenin kendisine sahip çıkmadığına değinerek “Bilecikspor Bilecikspor değil şuan. Gelen paraların nereye gittiğini bir türlü anlayamadık. Yani anladık da işte..” ifadelerini kullandı.

 

Bilecil İl Özel İdarespor’un bölgesel amatör ligden düşmesi ile BilecikSpor’a transfer olduğunu hatırlatan Avcı, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla tabiri yerindeyse “açtı ağzını yumdu gözünü.

 

Böyle bir yazı yazmanın hiç huyu olmadığını, etik de olmadığını ancak kendisini bunu yapmaya zorladıklarını belirterek sözlerine başlayan Avcı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

YETERKİ HAK ETTİĞİ YERE GELSİN, PARA ÖNEMLİ DEĞİL

Bana gelir misin dediler seve seve dedim. Kim oynamak istemez Bilecikspor da. Para bile konuşmadım. Ama bana 2 bin 500 lira ve maç başı 100 lira dediler. Tamam dedim sorun değil. Oynarım. Yeter ki Bilecikspor hak ettiği eski günlerine 3. Lige tekrar gelsin. Para pul önemli değil. 5 sene Özel İdare de top oynadım para almadım.

 

GELENE 5 GİDENE 3 VER AMA HAK EDENE 5 KURUŞ VERME

Biz Bilecik çocuğuyuz şehrin takımı bir yere gelsin yeter. Ama olaylar öyle bir hal aldı ki gelene 5 ver gidene 3 ver Ama hak edene 5 kuruş verme. Bu devrede para değerli olur işte. Tabi ki herkes eşit para almaz. Ama sen maça gelmek için 16 saat çalışıp ertesi gün izin kullanan ve maça gelen adama hiç birşey vermezsen orada sorun olur.

 

İDMANDA ÖN ÇAPRAZ BAĞLARIMI KOPARDIM

Bunları da geçtim. Spor nedir? Sizelere soruyorum ? Futbol sadece para değildir diyenlere? Ben Bilecikspor idmanında ön çapraz bağlarımı kopardım. Bakın yolda yürürken değil. Bilecikspor idmanında. Bilecikspor bi yerlere gelsin derken sakatlandım. Ameliyat oldum 4 bin lira masraf çıktı ameliyat + fizik tedavi + git gel. Hepsinin makbuzları duruyor ve bana Bilecikspor’un yaptığı yardım sıfır!.

 

ŞAMPİYONLUĞUN ÖNEMİ YOK DİYEN İNSANLAR TELEFON AÇMAZ OLDU

Bir arkadaşınızın burnu kanasın şampiyonluğun önemi yok diyen insanlar telefonları açmaz oldu. Para isteyeceğim diye. Yani bu mu futbol bu mu spor bu mu Bilecikspor. Yani sakatlanan bir furbolcuyla ilgilenemiyorsan o spor amaçlı kuruluşun önemi Yok! 2 aydır işe gidemiyorum belki bu yüzden işimden bile olabilirim. 2 aydır hastanelerde sürünüyorum 1 kişi de arayıp kardeşim nasıl oldun ya iyi misin demedi.

 

BİLECİKSPOR, BİLECİKSPOR DEĞİL ŞUAN

Bakın para Bile değil arayıp sorsalar sahipsiz olmadığını hissedersin . Yani Bilecikspor Bilecikspor değil şuan . Gelen paraların nereye gittiğini bir türlü anlayamadık. Yani anladık da işte.. hani konuşuyorlar sağda solda para bu kadar önemli mi diye. Peki ben soruyorum sağlık bu kadar önemsiz mi ? Ben artık bu sakatlık yüzünden futbolu bıraktım . Çünkü bi kez daha yaşasam yine kimse ilgilenecek değil. Kendi başıma uğraşıyorum.

 

GÖZÜMÜZ YOK

Parasını alan aldı duyuyoruz helal olsun gözümüz yok. Sezon başı Bayırköyspor maçına gelen arkadaşlar maç başı 100 lira aldı biz işten izin aldık 50 lira yevmiye kesildi. helal olsun.. hani konuşulacak o kadar şey var ki artık yeter. Geçen seneden hala borçlu olduğu arkadaşlarımız var. Onlar hakkını isteyince paragöz oldular. Gelene “sana 5 bin tl , sana 3 bin tl ” deyip vermezsen herkes paragöz olur.

 

BİZ ARMA İÇİN UĞRAŞTIKÇA MİLLET MAMA İÇİN UĞRAŞTI

Ben fabrikada çalışıyorum emek veriyorum karşılığını alıyorum bu da öyle birşey işte. Emeğinin karşılığını söz verdiysen ver. He bize desen ki para yok gel oyna ” biz Bilecik çocuğuyuz seve seve oynarız ” deriz zaten. Senelerdir de dedik oynadık. Kimi zaman uykusuz maça çıkıp gece uyumadan işe gittik bilen bilir. Ama hakkımız verilmedi.. böyle olamamalıydı. Biz arma için uğraştıkça millet mama için uğraştı.

 

SORUN BAKALIM NE ALMIŞLAR?

Herkes bi kâr elde etti biz ayaktan olduk. Şimdi para almak için uğraşan arkadaşlar haksız gösteriliyor ama kusura bakmayın sonuna kadar haklılar.. ama para verildiği söyleniyor futbolculara bide onlara sorun bakalım ne almışlar ??? DEĞERLİ PARADAN. Herkese hayırlı akşamlar. Benim gözümde artık Bilecik futbolu bitmiştir. Ayağım elimde maç izlerim artık..

 

Diğer yandan, İş Adamı Mehmet Arslan’a, geçtiğimiz günlerde basın mensupları tarafından “BilecikSpor için ne yapılabilir” sorusu sorulmuş ve Arslan “Bu şartlar altında BilecikSpor’a günahımı bile vermem” ifadelerini kullanmıştı. Arslan’ın açıklaması ve Avcı’nın bu paylaşımı ile ilgili BilecikSpor’un nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.


İLGİLİ HABERLER:


 

BU AÇIKLAMA ÇOK KONUŞULUR! “BİLECİKSPOR BİLECİKSPOR DEĞİL ŞUAN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 19 Ocak 2017, 13:07

    Ali Osman arkadaşa sorsana abisi ile birlikte geçen yıl il özel idareden gelirken kaç lira bonservis bedeli ile alınmış. Kaç kere idmana gelip kaç maç kazandırmışlar bide bunları söylesin.

    Cevapla
    • 19 Ocak 2017, 14:45

      Ben abisi. Bilmem ben para almadım hatta üst bile almadım 10 hafta getircem dedi getirmedi. He Bilecik olay 2500 tl bonservis bedeliyle giden yazdı ama onu da vermemiş Yani o da yalan. Fiko zaten bedevaya gitti. Maç kazandırmaya gelince beni bilen biliyo zaten…

      Cevapla
  2. 19 Ocak 2017, 15:05

    Bonservis bedeli deyip alınan adam Turgay avcı diğeri kardeşi . Ama para filan Yok ortada . Ayrıca maç kazandırması gerekmiyor bünyesinde olan futbolcuya ilgi olması gerekiyor. Sezon başı bütün idmanlara geldi bu adamlar . İşinden gücünden zaman ayırdı. Yeri geldi izin aldılar yeri geldi çok çalışıp uykusuz geldiler. Sakatlanan futbolcuya ilgisiz kalınmamalı. Yardım yapmamak ilgisiz kalmak spor camiasına yakışmaz.

    Cevapla
  3. gün birlik olma zamanı küslükler kırgınlıklar giderilmeli arkadslar bazı kusrlar görmülmemmelii söz konusu bilecikspor oluncaa saygılarr

    Cevapla
  4. bizler yardım yapıyoruz ozaman bu paralar nerde acaba

    Cevapla
    • bazılarının ceplerine giriyor işte. arslanın sahibinin dediği gibi 10 istiyor topçuya 4 kendine 6.

      Cevapla
  5. ya bu bilecikspor kimsenin malı değil bileciğin takımı kim iyi yapacaksa o gelsin kim ileriye götürecekse o gelsin niye bu koltukta ne var acaba

    Cevapla
Bizi Takip Edin