AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Fikret Karabıyık başkanlığında yapıldı.

 

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Ümran Erdoğan Karayiğit, ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Toplantıda yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık, “il Genel Meclis üyelerimizin de katılımlarıyla haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm kademelerimizle 2002 yılından bu yana liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde durmadan, yorulmadan milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz.” sözlerini aktardı.

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 28 Mart 2018, 12:48

    BU KADAR TOPLANTI TEK BASINA IKTIDAR SIZ NE ISE YARARSINIZ YENISEHIR YOLU KOALISYON HUKUMETI OLSA BUNDAN 5 YIL ONCE BITERDI DEVLET HASTAHANESI NEREDEYSE GRIP OLAN ADAMI BASKA ILLERDEKI HASTAHANELERE SEVKEDECEK ASAGIKOYE BASBAKAN GELECEK DIYE OTAGOR YOLUNU ALAL ACELE DOKTUNUZ YOL COKUKLERLE DOLU ILBASKANI MERCEDESLE GEZMEYE IYI BILIYOR CIK BIRAZ NERDE NE SORUN VAR ONLARI GOZETLE SECIMLERDE CUMHURBASNIMIZ VE BILECIK SIZIN YUZUNUZDEN KAYBEDECEK

    Cevapla
  2. Bilecik için yenişehir yolu yeterli baska söze gerek yok

    Cevapla
Bizi Takip Edin