AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERVET YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Kongrede, ”Türkiye Yüzyılı, sadece büyük projelerle değil, teşkilatımızın sahada güçlü çalışmalarıyla da şekillenecektir.” diyen Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

”Bugün, ülkemiz ve partimiz adına bir kez daha tarihe tanıklık ettiğimiz bu anlamlı günde, Bilecik Merkez İlçe Kongremizde bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyor, bu kongrenin hem ilçe teşkilatımıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bizler, AK Parti kadroları olarak, sadece bir siyasi hareket değil, Türkiye’nin ve dünyanın dününe bugününe ve geleceğine damga vurmuş büyük bir davanın temsilcileriyiz. 22 yıl önce kurulan partimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güçlü ve en etkili siyasi hareketlerinden biri olmuştur. Bugün bu kutlu yürüyüşün bir parçası olarak burada bulunmaktan duyduğum gururu sizlerle paylaşmak istiyorum.

”BİZLERE DÜŞEN GÖREV, MİLLETE HİZMETTİR”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, ülkemizi pek çok zorluktan çıkaran, Türkiye’yi dünya sahnesinde lider bir ülke konumuna getiren bir liderliktir. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yalnızca bir siyasetçi değil, bir dava adamı olarak milletimizin teveccühüne mazhar olabilmiş bir liderdir. Onun güçlü liderliği sayesinde, Ülkemiz eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma, savunma sanayiinden dış politikaya her alanda dev adımlar atmış, Savunma sanayimizdeki başarılarımız, enerji alanındaki yatırımlarımız ve daha nice milli projeler, ülkemizi bölgesinde ve dünyada söz sahibi muktedir bir ülke haline gelmiştir.

Değerli dava arkadaşlarım,

Bugün önümüzde, 2023’ün ötesine uzanan, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni bir yolculuk var. Bu vizyon, sadece bir siyasi hedef değil, Türkiye’nin gelecek yüzyılını inşa etmek adına ortaya koyduğumuz bir taahhüttür. Türkiye Yüzyılı, ekonomiden teknolojik atılımlara, eğitimden sosyal politikalara kadar her alanda yeni başarıların, yeni kazanımların yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını büyük reformlarla taçlandıracağız.

Unutmamak gerekir ki bu süreçte, AK Parti kadroları olarak her birimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Türkiye Yüzyılı, sadece büyük projelerle değil, teşkilatımızın sahada güçlü çalışmalarıyla da şekillenecektir. Bizler, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak halkımıza Cumhurbaşkanımızın vizyoner liderliğini ve bu büyük vizyonu anlatmalı, Gençlerimize, kadınlarımıza, esnafımıza, işçilerimize bu vizyonun nasıl bir geleceği müjdelediğini göstermeliyiz.

Kıymetli dava arkadaşlarım,

AK Parti teşkilatları, Türkiye’nin her köşesinde milletimizin sesi, nefesi olmuştur. Bu hareketin gücü, birliğinden ve kardeşliğinden gelir. Bugün burada, bir kez daha bu birlik ve beraberliği teyit ediyoruz. Her birimiz, bulunduğumuz noktada AK Parti’nin bayrağını daha da yükseğe taşımak için önemli bir sorumluluk taşıyoruz. İnşallah bu kongre süreci de daha önceki süreçlerde olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi perçinleyecekdir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizlere düşen görev, millete hizmettir.

”MİLLETİMİZE OLAN HİZMET BORCUNU EN İYİ ŞEKİLDE ÖDEYECEĞİZ”

Ben inanıyorum ki Ak Davamız, burada toplanmamıza vesile olan Merkez İlçe kongremizle birlikte, hedeflerimize daha kararlı bir şekilde yürümek için güzel bir vesile olacaktır. Sizlerin fedakarlığı, sizlerin özverisi, AK Parti’nin başarı hikayesinin en büyük teminatıdır.

Değerli Başkanlarım çok kıymetli hazirun;

Türkiye, AK Parti iktidarında, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir çağın eşiğinde. Bugün Türkiye Yüzyılı vizyonunu konuşuyorsak, bu, AK Parti’nin her bir ferdinin azmi ve inancıyla mümkün olmuştur. Önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla çalışacak, milletimize olan hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödeyeceğiz.

Bu vesileyle kongremizin partimize, milletimize ve Bilecik Merkez ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, davamızı muzaffer kılsın.”

MERKEZ İLÇE BAŞKANI SERVET YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi’nde, Merkez İlçe Başkanlığı seçimi yapıldı. Tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Servet Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yılmaz konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

”Allah nasip ederse bugün kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kıymetli davanın bir parçası
olarak bugün karşınızda olmaktan ötürü çok gururluyum. Buraya gelerek bizlere destek
olan gücümüze güç katan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti ailesi olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip
Erdoğan liderliğinde, 23 yıldır sadece Türkiye’de değil tüm mazlum coğrafyaların tek
ümidi olarak haklı mücadelemizi büyük bir azimle sürdürüyoruz.

AK Parti. Milletimizden aldığı bu azimle pek çok seçim zaferini 23 yıla sığdırmıştır. Bu
gücün kaynağı olan sizlerle birlikte daha nice zaferleri hep birlikte göğüsleyeceğiz.

AK Parti’miz 23 yıldır ülkemize ve milletimize hizmet sancağını iftiharla taşımıştır ve
Daima da hizmet yolunda çalışan kadrolarıyla yolunda yürümeye devam edecektir.

Milyonların umudu haline dönüşen AK davamız, 7’den 70’e toplumun her kesimini
kucaklayarak yeni umutlar filizlendirmiş ve yeşertmiştir.

Bizlerinde en önemli görevi bu umutlara sahip çıkan ve kıymetini bilen insanlar olmak ve
Sayın Genel Başkanımızın emeklerine boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden
gönüllerde yer edinme gayretinde olmaktır.

23 yılın 22’sini iktidarda sürdüren ve her yılını büyük eserlerle, hizmetle ve milletin
dertlerine derman bulmakla geçiren bir parti olarak AK Parti’miz bir mensubu olmak
büyük bir şereftir.

Kıymetli AK Davamıza gönül vermiş dostlarım sözlerime son verirken; Katil israil’in
Filistin’de Gazze’de şehit ettiği kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Rahmet-i
Rahman’a kavuşan, bugün aramızda olmayan mensuplarımızı, gönüldaşlarımızı, dava ve
yol arkadaşlarımı rahmetle yâd ediyorum.”

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SERVET YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
Yorum Yap