Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Bilecik’i ziyaret etti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 24 ve 25. Dönem Milletvekili Salih Koca, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı Selim Yağcı esnaf ve yapılacak olan yeni otagarı incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24-25’inci dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, “Bu tür söylemler çok yanlış söylemler. Benim buraya geliş nedenim AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızın yapmış olduğu programlar çerçevesinde. Yerel Yönetimler Başkan yardımcılarımız kendi sorumlu olduğu bölgelerde ilçe belediye başkanlarımızı ve il belediye başkanlarımızın yerlerinde ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu haberlerle ilgili il başkanımız gerekli açıklamayı daha önceden yapmış. Yani bizim gündemimizde böyle bir şey söz konusu değil. Zaten olduğunda malum bizim yetkili kurumlarımız gerekeni söyler. Yetkili kurumlarımız gerekeni açıklar. Bunlarda belli zaten duyuldu biliniyor yani.” dedi.

Böyle Bir Gündem Söz Konusu Değil

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Başkanımızın sorumluluğu zaten 170’e yakın belediye var. Bilecik’te bu belediyelerden birkaç tanesi. Yoksa dediğim gibi böyle bir gündem olsa basında paylaşılır, paylaşılmayacak bir şey yok yani. Gazeteci şansı biraz da Ankara’da çıkan herhalde haber ajansının yaptığı bir yazıyla alakalı burada tabi bir gündem oluşturdu. Ama dediğim gibi ne genel merkezimizin sürekli istişareler halinde. Sürekli genel merkezdeyiz zaten. Bize gelen nede belediyemize gelen bir şey yok. Böyle bir gündem söz konusu değil. Tabi sonuçta yerel basında bir il belediye başkanıyla alakalı bir istifa haberinin bu kadar kamuoyunda ses getirmesi kadar doğal bir şey yok. Ama böyle bir gündem de söz konusu değil. Belediye başkanı çalışmalara devam ediyor. Biz de başkanımla beraber yerelde yaptığımız çalışmaları yerinde inceliyoruz. Dün Bozüyük’te bu çalışmayı yaptık, Pazaryeri’nde yaptık. Bugün Bilecik’teyiz. Birazdan da Osmaneli Belediyesi. Aslında yoğun bir belediye ziyareti var. haberin üzerine denk gelmiş olması biraz yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermiş olabilir ama böyle bir gündemimiz yok” dedi.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bitmeyen yenişhir yolunu görmüştür umarım yada gelişmeyen bilecik vizyonunnuu

    Cevapla
Bizi Takip Edin