AK Parti’de Temayül Heyecanı Yaşanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 27’inci dönem Milletvekili seçiminde aday belirlemek üzere il merkezi ve ilçelerden katılan 687 kişi sandığa gitti.İl Yönetimi Merkez ilçe Bozüyük Gölpazarı Söğüt İnhisar Yenipazar Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinden gelen teşkilat yönetim kurulu üyeleri sabah saatlerin’den itibaren kurulan sandıklar başında uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Seçime, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Sümeyra Usta ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Nilgün Ertugay katıldı.

 

Milletvekili aday adayları Halil Eldemir, Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş, Hüsnü Ersoy, İbrahim Ertan, Yasemin Ada ve Mustafa Yıldırım’da salonda hazır bulundular.

 

Sandıkların saat 16:00 dan itibaren kapanması ile birlikte Ak parti genel merkezine gönderileceği öğrenilirken Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık gerçekleştirilen temayül yoklamasına ilişkin şu ifadeleri kullandı;“Belirleyeceğimiz Milletvekilleriyle ilgili teşkilatın temayül yoklamasını gerçekleştiriyoruz.Adana Milletvekilimiz Yalova Milletvekilimiz Genel merkez Kadın Kolları Gençlik Kolları ve Mkyk üyelerimizin komisyon başkanlığında bu süreci yönetiyoruz. Burada il yönetimimiz ilçe yönetimimiz kadın kolları gençlik kollarımız yaklaşık 678 kişi kişi bugun saat 4 e kadar oy kullanıcak.

 

Temayül yoklamaları teşkilatımızın çok önem verdiği bir konu Belediye Başkanlığı ilede akalı geçen hafta bir temayül gerçekleştirmiştik. Allah nasip ederse bugünde temayül yoklamışını gerçekleştireceğiz.

 

Genel Merkezimizin Milletvekilini seçerken önem verdiği bir konu temayül yoklamaları. Mevcut milletvekilleri temayül yoklamasına girmiyorlar aktif görevde oldukları için. Onun dışında 6 tane aday adayı arkadaşımız temayül yoklamasına girdiler buradan çıkacak sonuç manipülasyon olmaması sebebi ve genel merkezin isteği neticesinde burada paylaşılmayacak bizlerde bilmeyeceğiz üst komisyona gidecek. Komisyonun değerlendirmelerinde kullanacağı bir done temayül yoklamaları.Temayül yoklamasından çıkan sonuç doğrudan uygulanmayacak. Temayül yoklaması Milletvekili aday seçimlerinde uygulanacak kriterlerden bir tanesi. Temayül yoklamasını teşkilat görüşü olarak kabul edebiliriz. Burada kamuoyu yoklaması genel merkezin görüşü önceki teşkilat performansı gibi konular mevcut Milletvekilinin durumu meclis çalışmaları gibi konular değerlendirilecek akabinde genel merkezimiz 21 mayısta ysk ya listeleri vererek Milletvekili adayımızı ilan edicek.
Biz adalet ve kalkınma partisi olarak ben il başkanı olarak burada iki yılı aşkın bir süredir görev yapıyorum burada teşkilatın bize öğrettiği konu ve memlekette gördüğümüz durum üzerine bizim Cumhurbaşkanımız belli bizim burada asıl birinci hedefimiz Cumhurbaşkanımıza Bilecikten yüzde elli üzerinde oy ile desteğimizi tam manada göstermek arzusundayız.

 

Milletvekilleri aday adaylarımız hepsi birbirinden kıymetli insanlar hepsinin kendilerine göre bir oy bölgesi var bizlerede görüşlerimizi sorduklarında bizlerde görüşlerimizi genel merkeze ileticez. Yapılan teamayülün teşkilatımıza ilimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”İfadelerini kullandı.

AK Parti’de Temayül Heyecanı Yaşanıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. SELİM BASKANI KATILIM PAYYILA HATIRLICAZZZ BELEDİYENİN ALDIĞI

    Cevapla
  2. Başkanlık seçiminde oyum Erdoğan’a ama milletvekili seçiminde düşünmek gerek

    Cevapla
Bizi Takip Edin