Akordiyon Bariyer Nedir? Neden Seçmeliyiz?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçici veya kalıcı bariyerler için esnek çit veya kapı. Kapı akordiyon tarzı katlanır ve genişler ve kullanılmadığında çok az yer kaplar. Hareket kabiliyeti için tekerleğe monte edilmiş.

Pratik ve esnek bir bariyer çiti ile geçici veya kalıcı yasak bölgeler oluşturulabilir. Eskrim, risk bölgelerinde veya ağır kaldırma iş makineleri, park bölmeleri veya genellikle hassas veya tehlikeli işler etrafında hızlı bir şekilde bariyer kurmak için pratik bir çözümdür.

Çit, gerektiğinde sorunsuz ve kolay taşıma için tekerlekler eklenebilir. Çit genelde çelikten yapılmıştır, kalınlıkları imal eden firma veya markaya göre değişebilir ve akordiyon prensibine göre çalışır. Yani hızlı bir şekilde genişletilebilir veya daraltılabilir ve kullanılmadığında çok az yer kaplar.

Bu, bu esnek bariyer çitinin depolanmasını ve nakliyesini kolaylaştırır. Çit, daha fazla görünürlük için sarı/siyah veya kırmızı/beyaz gibi parlak renklerle kaplıdır

Dayanıklı ve güvenilir düşük taşınabilir barikat, akordiyon bariyer

Akordiyon güvenlik kapısı veya düşük taşınabilir katlanır güvenlik kapısı beklediğiniz güvenliği sağlar. Bu kapı, gelişmiş görünürlüğün ek avantajına sahiptir. Bu taşınabilir bir kapı tasarımıdır; duvara monte edilmiş, sabit bir güvenlik kapısı arıyorsanız, çift sabit kapılar da başka bir harika seçenektir.

Akordiyon bariyer , personelinizin onarım, temizlik veya başka bir nedenle ofisin belirli bölgelerine erişimini geçici olarak yasaklamak istediğinizde pratik bir çözüm sunar, ancak yine de bakım ekibi için birden fazla giriş noktası gerektirir.

Akordiyon kapılar olarak da adlandırılan ağır hizmet tipi katlanabilir güvenlik kapıları, uygun fiyatlarla fonksiyonel tasarımları için tercih edilir. Mevcut kapılara bir akordiyon kapısı eklemeyi ve tesisinize iki kat koruma sağlamayı seçebilirsiniz.

Uzun süreli dayanıklılık

Galvanizli çelik akordiyon güvenlik bariyeri, yüksek görünürlük için genellikle standart sarı-siyah renk kombinasyonunda olmak üzere güvenlik renkleri ile kaplıdır. Ancak, tesisinizin renk düzenini eşleştirebilir ve bunları bir dizi çekici renkte boyayabilirsiniz.

Hafif ve hareket etmesi kolay, her uzunlukta çevre oluşturmak ve etkili, hareketli güvenlik sağlamak için birden fazla taşınabilir barikat birbirine bağlanabilir.

Aklındaki akordiyon bariyer değil mi?

Erişim kontrolü aradığınız şeyse, ancak PERKOTEK akordiyon kapısı sizin tarzınız değilse, ihtiyaçlarınıza uygun yüksek kaliteli güvenlik kapılarından oluşan geniş bir koleksiyonumuz vardır.

Akordiyon Bariyer Nedir? Neden Seçmeliyiz?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin