Alışılmışın Dışında Bir Temizlik Deneyimi: Dyson Elektrikli Süpürgeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern tasarımıyla temizlikte yeni çağ yaratan Dyson süpürge modelleri, farklı ihtiyaçları karşılayan seçenekler sunuyor. Kablolu ve kablosuz modelleriyle her alanda kullanım imkanı sağlayan süpürge modelleri, şık tasarımlarıyla göze hitap ediyor. Güçlü motorlarıyla en küçük toz tanesini bile çeken Dyson süpürgeler, özel geliştirilmiş filtreleriyle maksimum hijyen sağlıyor. Alerjik ve hassas bünyeler için ideal bir ortam yaratan bu süpürgeleri, zemin ve döşeme temizliği için kullanabilirsiniz. Model özelliklerine göre toz torbasız ve torbalı seçenekler sunan Dyson, ergonomik tasarımıyla zahmetsiz bir temizlik sunuyor.

 

Dyson DC51 MuLti Floor 700 W B Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Ergonomik tasarımıyla zahmetsiz bir temizlik deneyimi sunan Dyson DC51 elektrikli süpürge, farklı alanları temizleme fırsatı sağlıyor. Dikey tasarımıyla konforlu kullanım sunan süpürge, tekerlekli ön paneliyle engellere takılmadan her köşeye ulaşıyor. Süpürge ucunda yer alan Radial Silikon Ball teknolojisi zemindeki en küçük toz tanesini kaçırmıyor. Güçlü filtresiyle tozları içine tutan süpürge, toz hanesiyle tozların havaya karışmasını önlüyor. Belirli aralıklar dolan hazneyi boşaltmak için tek tuşa basmanız yeterli. Yaklaşık 5 kg ağırlığa sahip Dyson süpürge, kompakt tasarımıyla alan tasarrufu sağlıyor.

 

Dyson Big Ball Allergy 2 600 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge

Siklon filtresiyle maksimum hijyen sağlayan Dyson Big Ball Allergy süpürge, yenilikçi teknolojisiyle ilgi çekiyor. Bebekli evler ve alerjik bünyeler için uygun süpürge modellerinden biri olan bu model, hepa ve siklon filtreleriyle mite, toz ve havadaki partikülleri içine çekiyor. Toz torbasız olan bu model, geniş haznesiyle tozların havaya karışmasını önlüyor. Alerjik ve astımlı bünyeler, Dyson süpürgeler ile koltuk, yatak ve zemin üzerindeki en küçük partikülleri çekerek, hijyenik bir ortam oluşturulabilir. Kompakt tasarımıyla günlük kullanım için uygun olan bu ürün, 360 derece döner başlığı ile her alanda etkili temizlik fırsatı sunuyor.

 

Dyson DC26 Carbon Fibre Allergy 1065 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Küçük tasarımıyla dikkat çeken Dyson DC26 elektrikli süpürge, yenilikçi teknolojisiyle performansında ödün vermiyor. Hepa filtresi ile en küçük toz taneleri içinde tutan süpürge, havadaki uçuşan partikülleri içine çeker. Toz torbasız tasarıma sahip model, pratik kullanım özellikleriyle ilgi çekiyor. İdeal boyutlu toz haznesini, tek tuşla kolayca boşaltabilirsiniz. Şık tasarımıyla göze hitap eden bu ürün, hafif yapısıyla kullanıcılara zahmetsiz bir temizlik deneyimi sağlar. Hassas ve alerjik bünyelere hitap eden  modellerden biri olan Dyson DC26 süpürgenin filtrelerini kullanıma bağlı olarak belirli aralıkla kolayca değiştirebilirsiniz.

Alışılmışın Dışında Bir Temizlik Deneyimi: Dyson Elektrikli Süpürgeler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin