ARALIK AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ İLE GEÇECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, Aralık ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam edecek.
Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Aralık ayında da birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında Bilecik’in, kültür ve sanat hayatına renklilik kazandırmaya devam ediyoruz.
MEVLİD KANDİLİ’NDE HELVA İKRAMI
Bilecik Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilecek olan etkinlikler, 11 Aralık Pazar günü saat: 14:00’teki Mevlid Kandili programı ile başlayacak.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mevlid Kandili programı kapsamında Şehitler Parkı önünde vatandaşlarımıza helva ikramında bulunacak.
ÇOCUKLAR ”SİNDİRELLA” ”ÇOCUK SHOW” VE ”ORMAN KRALI” ADLI ÜCRETSİZ OYUNLAR İLE BULUŞUYOR
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilecek olan Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklar da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor.
çocuklar etkinlikler kapsamında; 11 Aralık Pazar günü Saat: 13’00’te, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz çocuk tiyatrosu ile buluşacak.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara hediye ettiği ve her Pazar günü sahne alacak oyunlar kapsamında ayrıca 18 Aralık Pazar günü ücretsiz Çocuk Show çocukların beğenisine sunulacakken, Ormanlar Kralı adlı çocuk oyunu 25 Aralık Pazar günü Saat: 13:00’te ücretsiz şekilde çocukların beğenisine sunulacak.
SÜT KARDEŞLER ADLI ÇOCUK OYUNU
Aralık ayı etkinlikleri kapsamında çocuklar birbirinden güzel çocuk oyunları ile buluşuyor. Etkinlikler kapsamında; 23 Aralık ve 26 Aralık tarihlerinde Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunları çocukların beğenisine sunulacak. 23 ve 26 Aralık tarihlerindeki oyunlar için biletler Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde temin edilebilecektir.
ZEKİ MÜREN ŞARKILARI KONSERİ
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak olan Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bir diğer aktivite ise Zeki Müren Şarkılarının olduğu konser, düzenlenecek. Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne alacağı programda Zeki Müren Şarkıları seslendirilecek.
Etkinlik 24 Aralık Cumartesi günü saat: 20:00’de Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
BİLECİK ŞEHİR TİYATROSU SEÇMELERİ
Bilecik Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik Bilecik Şehir Tiyatrosu seçmeleri programı olacak. Bilecik’te Tiyatro Çınarı Kök Salıyor düşüncesiyle gerçekleştirilecek seçmeler kapsamında tiyatroya gönül veren çocuk ve gençler hünerlerini sergileyecek.
ASIMIN NESLİ KONFERANSI
Bilecik Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer program ise Asımın Nesli adlı konferans olacak.
28 Aralık Çarşamba günü saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan konferansa; Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan konuşmacı olarak katılacak.

ARALIK AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ İLE GEÇECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin