Bahçelievler Mahallesi Sağlık Evi protokolü imzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Bahçelievler Mahallesi Sağlık Evi protokolü imzalandı.


İmzalanan protokol kapsamında, yaklaşık 15 bin kişilik nüfusa sahip Bahçelievler Mahallesinde Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Sağlık Evi’nin, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne devri yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı imzalanan protokol hakkında yaptığı açıklamada, “Halk Sağlığı Müdürlüğümüz sağlık evini 112 Acil İstasyonu olarak kullanmak istiyor. Gerçekten ambulans çağrılarında ve acil çağrılarda hastanemizin yerine göre düşünüldüğünde Bahçelievler ve Hürriyet mahallesinin ulaşımı geç olduğundan o bölgelerde oluşabilecek olumsuz sağlık gelişmelerinde daha yakından daha acil bir şekilde müdahale edebilme noktasında katkı sağlayacak. Burada sağlık ekipleri hazır şekilde, teyakkuz halinde hekimleriyle birlikte hazır bulunacaklarını ifade ettiler. Bizde Belediye olarak bu yapmış olduğumuz tesisin bu amaçla kullanılmasında büyük memnuniyet duyduk. Herşey insanımız ve hemşehrilerimiz için. El ele gönül gönüle verdikten sonra aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Tesisin işbirliğini ve acil istasyonunun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Bilecik İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Atıf Deniz ise, 112 merkezlerinin stratejik noktalarda olması gerektiğini ve vakalara ulaşmadaki hızın çok önenli olduğunu vurgulayarak, yaptığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

 

 

Konuşmaların ardından, Sağlık Merkezi protokolü, Başkan Yağcı ve Deniz tarafından imzalandı.

Bahçelievler Mahallesi Sağlık Evi protokolü imzalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin