Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Parti teşkilat üyeleriyle birlikte kameraların karşısına geçen Arslanboğa, Bilecik’in sorunlarına, parti politikalarına ve gelecek planlarına değindi.
“Bilecik’in Sorunlarını Yakından Takip Ediyoruz”
Konuşmasına Bilecik’teki mevcut durumu değerlendirerek başlayan Arslanboğa, şunları söyledi:
“Bilecik’te vatandaşlarımızın yıllardır çözülemeyen sorunlarla baş başa bırakıldığını görüyoruz. Altyapıdan ulaşıma, tarımdan istihdama kadar birçok alanda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi olarak bu sorunların çözümü için hazırız ve projelerimizle geliyoruz.”
“Milletimizin Umudu Yeniden Refah’tır”
Partisinin büyüyen teşkilat yapısına ve halk nezdindeki karşılığına değinen Arslanboğa, Türkiye genelinde olduğu gibi Bilecik’te de büyük bir teveccüh gördüklerini belirtti:
“Milletimiz artık eski politik anlayışlardan bıkmış durumda. Yeniden Refah Partisi, milletimizin özlediği ahlaklı siyaseti temsil ediyor. Her geçen gün büyüyen teşkilatımız, bu umudun en büyük göstergesidir. Bilecik’te de sahadayız, halkımızla iç içeyiz.”
“Seçimlere Hazırız, Gümbür Gümbür Geliyoruz”
Yaklaşan seçimler için hazırlıklara hız verdiklerini vurgulayan Arslanboğa, şöyle konuştu:
“Seçim startımızı çoktan verdik. İlçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla sahadayız. Her bir vatandaşımıza ulaşıp projelerimizi anlatıyoruz. Allah’ın izniyle Bilecik’te tarihi bir sonuç alacağız.”
“Adil Düzen, Milli Görüş ile Mümkündür”
Toplantının sonunda partinin temel felsefesine de değinen Arslanboğa, “Adil düzenin tek teminatı Milli Görüş’tür,” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bizim siyaset anlayışımızın temeli adalet ve hizmettir. Yeniden Refah Partisi, sadece eleştiren değil, çözüm üreten bir harekettir. Bizim için siyaset; milletin derdine derman olmaktır.”
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cafer Arslanboğa, tüm Bilecik halkına selam ve teşekkürlerini ileterek toplantıyı sonlandırdı.