Başkan Şahin’den Önemli Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre il ve ilçelerin ve Osmaneli halkının yoğun ilgi gösterdiği,mesire alanları, şifalı suları, restaurant, parkları,otelleri, vb. özellikleri Osmaneli’nin yüz akı tesisleri elde ettiği kar ve hibeler desteklerle büyüyor.

Özellikle hafta sonları oteller de yoğun talepten yer sorunu yaşanıyor. Tesislerin Sakarya Nehri kıyısındaki Resteurant bölümünü de büyütüyor ve 200 m2 lik yeni kapalı alan ilave ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”BEBKA projemiz ve BEBKA destekleri, İstanbul Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz, İşkurla TYP programlarımız ile sağladığımız destekler, hibeler ve Osmaneli Belediyesi olarak yeniden inşa ederek bugünkü taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği Prof Dr İçmeler Tesislerimizi inşa edip, halkımızın hizmetine sunmuştuk.” ifadelerine yer verdi.

“Taleplerin bir kısmını karşılayamıyoruz”

Hafta sonları yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Şahin, “Tesislerimiz 100 yatak kapasitesi konaklama ihtiyacımızı karşılıyor.Tesislerimizde hafta içi doluluk oranı %80 civarında, hafta sonları ise tesislerimiz ful dolu ve taleplerin bir kısmını karşılayamıyoruz. Resteurant bölümümüz uygun fiyatlarla halkımıza hizmet veriyor.Özellikle hafta sonlarında halkımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin kahvaltıda tercih ettikleri ayrıcalıklı mekan olduk.” dedi.

“Asla birilerine peşkeş çekemeyiz”

Başkan Şahin, “Tesislerimiz pandemi sürecinde üç ay dan fazla süre hizmet verememesine rağmen yoğun ilgi nedeniyle tüm maliyetlerini karşıladığı gibi,elde ettiğimiz karlarla yeni yatırımlara da fon yaratıyor. Tesisleri özellikle Belediye olarak işletiyoruz. Zira bu tesislerin geçmişte kötü şöhretini eskiler bilir. Sıfırdan yeniden inşa ettiğimiz ve büyük emek verdiğimiz tesisleri asla birilerine peşkeş çekemeyiz. Tesislerin değerini her gün arttırırken, tesislere elde ettiğimiz karlarla yeni yatırımları eklerken asla kiraya vermeyeceğimizi herkesin artık içine sindirmesi gerekir.Biz tesislerimizi özel sektör mantığıyla yöneten kaliteli ekibiz.” diye konuştu.

“2021 yılı içinde yeni yatırımlar yapacağız”

Yeni yatırımlar yapılacağını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak tesislerden elde ettiğimiz karlarla ve sağlıyacağımız hibeler,desteklerle 2021 yılı içinde yeni yatırımlar yapacağız. İçmeler Tesislerimizde kadınlar ve erkekler için Osmanlı hamamı olacak. Yine tesislerimizde yüzme havuzu yer alacak. Havuzumuz için Termal Seramik AŞ den hibe seramik aldık. Bien Seramik yöneticilerimize ihtiyaçlarımızı bildirdik, Uşak Seramk’ten de hibe fayans sözü aldık. Tesislerimizdeki yatak kapasitesini 100 yataktan,150 yatak kapasitesine çıkarıyoruz. Yeni yatırımlar ile tesislerimiz sağlık turizminde, eğitim turizminde aranılan yer oluyor. Tesislerimizi Ankara Kızılcahamam örneğine de olduğu gibi toplantı merkezi haline getiriyoruz.” dedi.

“Osmaneli Belediyesi Örnek Belediyedir”

Şahin, “Osmaneli Belediyesi Profosyonel Yönetici Başkan tarafından, profesyonelce Toplam Kalite Yönetim anlayışına göre yönetilen örnek belediyedir. Tüm süreçlerin yöneticileri eğitimli, yetenekli genç kadrolardır. Osmaneli Belediyesi bünyesinde 8 yüksek lisansını yapmış yönetici ve uzman bulunmaktadır ve nitelikli çalışan kadrosuyla özel sektör mantığında profesyonelce yönetilen belediyedir.”

“Osmaneli Belediyesi 25 Üniversite ile çalışmaktadır”

Başkan Şahin, “Osmaneli Belediyesi hız kesmeden yatırımlarına devam etmektedir. Tarımda, sanayide, turizmde, yaşam kalitesini artırmada örnek projeleri ortaya koymaktadır. Osmaneli Belediyesi 25 Üniversite ile çalışmaktadır. BEBKA destekli projeleri en iyi hazırlayan, sunan ve kabul gören belediyedir.Sadece son bir yılda 3 BEBKA projesiyle 4.000.000 TL hibe destek almaya hak kazanmış belediyeyiz. Hibelerle aldığımız 35 adet konağın bugünkü değeri 25.000.000 TL civarındadır. Bugüne kadar almış olduğumuz arsa 150.000. m2 dir. Osmaneli Belediyesi bizim dönemimizde varlıklarının değerini 75.000.000 TL ye cıkarttı.Toplam varlıklara göre en az borcu olan belediye Osmaneli Belediyesidir.”

“sırf siyaset olsun, muhalefet olsun diye”

Başkan Şahin son olarak, “Zaman zaman demokrasi gereği sırf siyaset olsun, muhalefet olsun diye algı yaratmaya çalışan, yanlış bilgilerle, yanlış demeçler veren kardeşlerimiz oluyor. Ne diyelim eğer amacınız halka ve hakka hizmetse bunlar olacak. Bilgi kirliliği yaratılacak. Sonuçta herkesin bir hesabı var ve olacakta. Ama biz yaptığımız işlerde-met ettiğimizi biliyor. Osmaneli Belediyesi Türkiye’de örnek alınan belediyedir.Allah bize yeter” dedi.

Başkan Şahin’den Önemli Açıklamalar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin