Başkan Selöz: “2019 yılında akamete uğramıştı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından yayınlanan “Görevde yükselme ve unvan değişikliği sözlü sınav duyurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

Üniversite bünyesinde 2019 yılında yapılan görevde yükselme sınavının mülakat aşamasında akamete uğradığını belirten Selöz, bu durumun sınava hazırlanan ve emek veren ancak beklentileri gerçekleşmeyen çalışanları motivasyon kaybına uğrattığını söyledi.

Sendika olarak idari yargı konusu da dahil olmak üzere bir takım görüşmeler gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Selöz, “Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Şükrü BEYDEMİR ile yaptığımız olumlu görüşmeler sonucunda Sayın Hocamızın da anlayışı ve süreci tamamlama iradesi ile Üniversitemiz sınav mülakat sürecini başlatmış bulunuyor. Mülakat sürecinin de Adil, Şeffaf bir usülle, sınav puanlarını esas alan bir yaklaşımla sonuçlanmasını temenni ediyor, Gôrevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Mülakatlarına girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son olarak Rektör Beydemir’in çözüm odaklı, personelinin gelişimi ve kariyeri için her alanda iyi niyetle adımlar attığının altını çizen Başkan Selöz, Rektör Beydemir ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yönetimine çalışanlar adına teşekkür etti.

 

Başkan Selöz: “2019 yılında akamete uğramıştı”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin