Başkan Suer: “Yol yapmak herkese nasip olmaz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı’nda yol yapım ve kamulaştırma çalışmaları kapsamında İlyas Ünal caddesi, yapılan 17 metrelik yol ile Veli Paşa caddesine bağlandı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, söz konusu alanda yapılan bağlantı ile İstiklal Mahallesi, Uğur Mumcu caddesi, Reşadiye Mahallesi ve Ayhan Öztürk caddelerinin de bağlantısının yapıldığını söyledi.

Yapılan çalışmalar kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Suer, İlçede bulunan çıkmaz sokakların uzun yıllardır bekleyen ve rafa kaldırılan problemler olduğunun altını çizerek, “Belki bir senedir bu yolu açmak için, buradaki kamulaştırmaları yaparak buradaki mahallelerimizi birbirine bağlamak için çalışma içerisindeydik. Hâmd olsun bugün onun finalindeyiz. 17 metre genişliğinde yaklaşık 10 bin metrekare kilitli taş döşeyerek yeni bir cadde yaptık. Sadece bu caddeyi yaparak genişletmekle kalmadık aynı zamanda şuanda da diğer iki mahallemizin de bağlantısını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Gölpazarı belediyesi’nin Bilecik’in en fazla borcu olan ve devletten en çok kesintisi olan belediyesi olduğunu ancak yılmadan çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Suer, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“YOL YAPMAK HERKESE NASİP OLMAZ”

Kısa bir zaman içerisinde buranın üst yapısını da tamamlayarak artık buradan daha konforlu bir ulaşım sağlamış olacağız. En güzel hizmet insanların hayatına dokunmak ve onların hayatını kolaylaştırmak. Yol medeniyettir, yol yapmak ibadettir ve yol yapmak herkese nasip olmaz.

“HEMŞEHRİLERİME AÇIK ÇAĞRIMDIR”

Biz Gölpazarı belediye başkanlığı olarak her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Bu kış gününde kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için kampanya başlattık. Şuan mutfağımda erzağım yok, maddi sıkıntı yaşıyorum diyen bütün hemşehrilerime açık çağrımdır. Belediyemizin kapısı sizlere açık. Biz sizler için varız, devlet milleti için var, milletinin refah ve huzuru için var.

“BUNLAR KUL HAKKI YEMEDEN OLUYOR”

Biz çok fazla geliri olan, çok fazla bütçesi olan bir belediye değiliz. Aynı zamanda Bilecik’in en fazla borcu olan ve devletten en çok kesintisi olan belediyesiyiz. Peki bu yapılan çalışmalar nasıl oluyor diye soracaksınız. Tek kelimeyle söylüyorum bunlar kul hakkı yemeden oluyor, bunlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeterek oluyor. Biz bu inanç ve bu imanla size hizmet ediyoruz. Gölpazarı’nda daha yapacak çok fazla işimiz var. Yolun başındayız. Sokak sağlıklaştırmasını yapıyoruz, çok güzel bir kültür merkezi, alışveriş merkezi, kapalı pazarımızı yapıyoruz. Büyük bir kamulaştırmayla çıkmaz sokaklarımızı bağlıyoruz. Sadece sokaklarımızı bağlamıyor, gönülleri birbirine bağlıyoruz. Bizden dualarınızı eksik etmeyin.

Diğer yandan, çalışmaların yapıldığı alandaki programa AK Parti İlçe Başkanı Oktay Karcı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Suer: “Yol yapmak herkese nasip olmaz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 20 seneden beri yol tünel ağaç peyzaj çalışması yapıldı elde avuçta ne oldu üretim yok mazot öyle gübre çiftçi bitti tabi suçlu belli Yahudi lobisi dış minnaklar siz yönettiğini bu zamanla ecevit doneminde ne fark var

    Cevapla
    • 1 Şubat 2022, 14:47

      Gölpazarı Belediyesini 70 yıldır chp yönetiyordu öncesini de sonrasını da çok iyi biliyoruz kimin çivi çakıp kimin çakmadığını da biliyoruz öyle atıp tutmakla olmuyor hizmet edene etmedin mi diyelim

      Cevapla
  2. 30 Ocak 2022, 11:15

    Kul hakkı (fazladan kesilen faturalar) yemediğinizden emin misiniz?

    Cevapla
  3. İnsanlarla dalga geçiyorlar. Ne yaptılar ki bugüne kadar yoldan başka. Belediyede oturup su parası toplayacaklarına hizmet etsinler.

    Cevapla
  4. 31 Ocak 2022, 10:57

    Gölpazarı , Gölpazarı olalı böyle hizmet görmedi başkanım. Durmak yok yola devam….

    Cevapla
Bizi Takip Edin