Başkan V. Subaşı, İşten çıkarılmalarla ilgili konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi 2022 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantının meclis gündeminde 12 başlık yer alırken, toplantıya Bilecik Belediyesi’nden çıkartılan personeller damga vurdu.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, meclis toplantısı sonrasında Bilecik Belediyesi’ndeki işten çıkarılmalarla ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

Etik davranmayan ve kuruma hizmeti, dolayısıyla Bilecik halkına hizmet etmek yerine gönül bağı kurdukları kişilere hizmet etmeyi tercih edenlere, uyarılarımıza rağmen görevini kötüye kullanan, resmi evrakları iznimiz dışında kullanan, kamu malına doğru yaklaşmayan kişilerle aynı yolda yürüyemeyeceğimizi daha önceki basın toplantısında da belirtmiştim.  Bugün belediyemizin yaşadığı sorunlara sebep olan iş ve işlevlerin çalışma tarzına devam etmesini bekleyenler kusurumuza bakmasınlar. Benim Bilecik halkına karşı büyük sorumluluklarım var. Bununla birlikte işine sahip çıkan herkesi de kucaklamaya hazırım.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan V. Subaşı, İşten çıkarılmalarla ilgili konuştu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Sayın Vekilim resmi evrakları kurum dışına çıkartan özel kalem müdürünüz, belediye aracıyla asker bırakmaya giden personeliniz hatta dönüşte radar cezası yiyen personeliniz hakkında da işlem yapmayı düşünüyor musunuz acaba ?

    Cevapla
  2. 5 Temmuz 2022, 14:30

    Halk akılsız değil, kin ve öfke ile hareket ediyorsunuz. insanların ekmeği ile oynamak doğru bir hareket değil Allah’a havalesiniz…

    Cevapla
  3. Melek Hanım her zaman yanınızdayız. Isle bilecik halkına hizmet etmemek için ayak diretenleri tutmayarak en iyisini yapıyorsunuz.

    Cevapla
  4. Ne aparsanız yapın.Gariban çalışanların ekmeği ile oynamayacaktınız.Bu ne hakka ne hukuka sığar.bir gün bu kul hakları asla yakanızı bırakmayacak.hepsi çoluklu.çocuklu ve kirada oturan insanlar yazıklar olsun.diyorum.Büyüklerin cezasını çocukları çeker diye bir laf var..Umarım çocuklarınız çekmez.Bayram hediyesi.bunu yunan bile yapmazdı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin