BASKETBOL SAHASI KARIŞTI, MÜSABAKAYA 10 DAKİKA ARA VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play-off eleme maçında Bilecik Belediyespor, Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 81-77 mağlup etti. Karşılamanın son periyodu oynanırken bir pozisyonun ardından çıkan tartışmaya teknik kadro ve seyirciler dahil olunca saha karıştı ve müsabakaya yaklaşık 10 dakika ara verildi.



 

Maçın son periyodunun ilk 1,5 dakikalık bölümünün sonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesporlu Eray Evliyaoğlu’nun dahil olduğu pozisyonda baş hakem Muzaffer Vardarlı’nın teknik faul vermesi üzerine gerginlik yaşandı. Her iki takımın teknik heyetinin tartışmasına ev sahibi takımın seyircileri de katıldı. çıkan tartışmaya teknik kadro ve seyirciler de dahil olunca müsabakaya yaklaşık 10 dakika ara verildi.

Gerginlik nedeniyle 10 dakika ara verilen müsabaka, Bilecik Belediyespor’un 81-77’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

ZAMAN ZAMAN BÖYLE OLAYLAR OLUR!

Maç sonunda açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Erol Akdeniz, zorlu bir maç oynadıklarını ve son hücumda ribaunt alamayarak maçı mağlup bitirdiklerini belirterek “Karşılaşmada yaşanan olay her maçta olabilecek şeyler. Maçta zaman zaman böyle olaylar olur, önemli değil hiçbir problem yok” dedi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

BASKETBOL SAHASI KARIŞTI, MÜSABAKAYA 10 DAKİKA ARA VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Mart 2016, 20:46

    nebitim insansınız yaaaaaaa saygı diyebirseykalması sizde

    Cevapla
Bizi Takip Edin