Eee KİM HAZIRLADI OZAMAN ‘O’ METNİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberlerinin ardından, tepkisini göstermek amacıyla Bilecikspor öncülüğünde toplanan ve yüzlerce kişinin katıldığı Siyasetin olmayacağı ve herkesimden insanın katılacağı söylenilen, terörü ve işbirlikçilerini lanetlemek yerine hükümet’e ağır eleştirilerde bulunulan olay yürüyüş ile ilgili soru işaretleri halen devam ediyor.
bilecik haberleri

Yürüyüş sonrası açıklama yapan ve açıklamadan sonra görevden alınan Bilecikspor ÜNİ11 Bayan Taraftar Grubu Başkanı ve Yürüyüş Komitesi Üyesi Ebru Delibaş, BilecikOlay muhabirine yaptığı açıklamada “İsmail Cinoğlu’nun yürüyüş sonrası okuduğu bildiriden haberi var” ifadelerini kullandı.

Ayrıca BilecikOlay muhabirine yaptığı açıklamada Yazıyı Mehmet Ali Keskin’in yazdığını söyleyen Delibaş, “Kaldı ki hiçbir siyasi kola ya da gençlik kollarına mensup değilim. Komitenin bana hazırlamış olup verdiği bir yazıyı okudum sadece. Bu basın açıklaması şahsıma ait değildir. Yazıyı bire bir Mehmet Ali Keskin yazmıştır ve son kısmında şehitler hakkında açıklamaya ben değindim.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medya hesabı üzerinden Basın açıklamasındaki metni tek başına yazmadığını beyan eden Delibaş, 7 kişilik bir komite olduğunu ve içeriğin o komite üyeleri tarafından bilindiğini öne sürerek “Duruyorum duruyorum fakat bir yere kadar kimsenin beni görevden aldığı falan yok! Bilip bilmeden atıp tutmanın da bir anlamı yok. Ben kendi istegimle Uni11 Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettim! Bu da böyle biline! Art niyet arayıp insanları karalamak çok kolay fakat o basın açıklaması tek başıma yazdığım ibreler değildi orda 7 kişilik bir komite vardı ve bu komite üyelerince bütün yazı içeriği biliniyordu! Kimse haberim yok diyip birilerini karalayıp kendisini aklamasın! Insan olanı, adam olanı dik durmaya ve saygıya davet ediyorum!” ifadelerine yer verdi.

Şimdi Soruyoruz, Kim hazırladı ozaman ‘O’ metni?, (Sen, Ben, o mu?) Böyle bir açıklama yapılmış olabilir, insanlar düşüncelerini her an heryerde özgürce ifade edebilir ancak yapılan açıklamadan dolayı bir kişiyi karalayıp kenara çekilenler varsa bu hiçte etik değil diyor ilgili mercilerden gerekli cevabın verilmesi gerektiğini düşünüyoruz..
bilecik haberleri


 

Eee KİM HAZIRLADI OZAMAN ‘O’ METNİ?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Mart 2016, 15:38

    Eee bunlarin ipiyle kuyuya inersen boyle ortada birakirlar seni.akillan iste.

    Cevapla
Bizi Takip Edin