Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Gökmen Apar, yeni il yönetimiyle birlikte çalışmalarına hız verdi. Kendisini ve ekibini tanıtan Apar, partinin Bilecik’teki yeniden yapılanma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
“Küsülü Üyeleri Tek Tek Kazandık”
BBP Bilecik İl Başkanı Gökmen Apar, “Bizden önceki yönetim döneminde birçok parti üyemiz BBP’den ayrılarak küsmüştü. Genel merkezimizin bize verdiği görevin üzerinden 2.5 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, partimizden küstürülen üyelerle tek tek görüştük. Onlardan gelen istekler doğrultusunda üyelik kayıtlarını yeniledik ve yenilemeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarla partimizi Bilecik genelinde eski gücüne kavuşturacağız” dedi.
“İlçe Kongreleri ve Ardından İl Kongresi”
Partinin organizasyon yapısını güçlendirmek için ilçe kongrelerine başlayacaklarını belirten Apar, “Öncelikle ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Ardından il kongremizi gerçekleştirerek, parti çalışmalarımıza tam hız vereceğiz” ifadelerini kullandı.
“Merkez İlçe ve Söğüt Bizim İçin Önemli”
Gökmen Apar, BBP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Halil Yıldız’ın yoğun ve başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Merkez ilçede Halil Yıldız başkanımızın gayretiyle önemli mesafe kat ettik. Özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Söğüt ilçesine ayrı bir önem verdiklerini de ifade eden Apar, “Tarihî ve manevi değeri yüksek olan Söğüt ilçemizde teşkilatlanmamıza büyük önem veriyoruz. Burada da güçlü bir yapı oluşturmak için gerekli adımları atıyoruz” şeklinde konuştu.
Apar, BBP’nin Bilecik’te yeniden etkin bir siyasi aktör olması için tüm kadrolarıyla sahada olacaklarını vurgulayarak, Bilecik’lilerin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.