Belediye Twitter Hesabı O Tartışmalar Nedeniyle mi Kapatıldı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’ne ait resmi twitter hesabına bugün itibariyle ulaşılamıyor.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bulunan Kayı Boyu Simgesi’nin alt yapı çalışmaları gerekçesi ile kaldırılmasının ardından vatandaşlar tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden de Belediyeye tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Gelen tepkiler üzerine Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara cevaplar da verilmeye başlandığı görülürken, sosyal medya hesapları üzerindeki tartışmaların büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

Patenti Bilecik Belediyesine ait olan Kayı Boyu Simgesi ile ilgili tartışmaların üzerine bugün, Bilecik Belediyesine ait resmi Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü.

Twitter hesabının kapatılmasına son günlerde yaşanan tartışmaların neden olduğu yorumlanırken, hesabın ulaşıma kapatılması talimatını belediye adına söz konusu cevapları yazan sosyal medya danışmanlarına, Başkan Semih Şahin tarafından verilip verilmediği de merak ediliyor.

Belediye Twitter Hesabı O Tartışmalar Nedeniyle mi Kapatıldı?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Bu chp.li belediye kendini Bizans Tekfuru zannediyor.

    Cevapla
  2. İdeolojik körlük yaşayan, hınç duygularıyla hareket eden bir belediye başkanı ve yönetimi, bu körlük size aslınızı inkar ettirmiş. Aslınızla dalaşmayın, Aslını inkar edenden iflah olmaz.

    Cevapla
    • Zıpkın kardeş
      ekibi derken istanbul ekibi dersen iyi olur diğerlerini zaten vekille beraber takmıyor başkan

      Cevapla
  3. Arsız hırsız ev sahibini bastırırmış. Valla oy veren güya vatanseverler düşünsün. Chp demek arsızlık demektir.

    Cevapla
    • CHP nin bir suçu yok arsızı hırsızı getirirsen böyle olur.Adam istanbulda yemediği halt kalmamış aynı ekibiyle bilecik te devran sürüyor ve de kimse ses çıkartamıyor ..Para almadan iş yapmıyorlar paravan şirketlerin üzerinden para aktarıp hesaplarına para aktarıyorlar bir yolu da Bilecik Spora bagışı dır yalan dolan la bagış topluyorlar bunları Aydın efendıde biliyor bir gun gelecek hesap sorulacak sana aydın avcı unutma bunlar burda kalıcı deil ….

      Cevapla