BELEDİYE’YE BİR TEPKİDE MHP İL BAŞKANI FATİH YAŞAR’DAN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP il başkanı Fatih Yaşar, Bilecik Belediyesi’nde yaşanan işçi çıkartmalarıyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.

Fatih Yaşar, Belediye Başkanı Semih Şahin’i sert sözlerle eleştirirken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Namus Sözü” nü hatırlattı. Yaşar, ‘Meydana değil, vicdana gelin işçilere kıymaktan vazgeçin insanların ekmeği ile oynamayın” dedi.

MHP il başkanı Fatih Yaşar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugüne kadar hep ‘Borç çok, para yok’ mazeretiyle 10 ayı eskiten CHP’li Semih Şahin yönetimi, bu zaman diliminde maalesef Bilecik için çakılan bir çivi ile değil, toplu işçi kıyımlarıyla,usulsüzlüklerle, eğlenceler ve eski yönetimi eleştirilerle gündeme geldi.

“Şenliklere, ilan-reklama, konserlere kesenin ağzı açılırken, Bu soğuk kış günlerinde alnının teri ile helal rızkını kazanan insanlarının sofrasına giden ekmeğin önü kesildi.

31 Mart yerel Seçimlerinden önce CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Hiçbir işçinin işine son vermeyeceğiz. Bütün İşçilere namus sözü veriyorum. Eğer kazandığımız bir belediye de Belediye Başkanı Haksız yere işine son verirse, ben o işin peşine düşeceğim ve tekrardan o konumuna geri getireceğim” diye NAMUS SÖZÜ verdi, kendisini verdiği sözü tutmaya davet ediyorum .

Hali hazırda Bilecik belediye Başkanlığı makamında oturan zatı muhterem ise Türk Milletinin Gözünün İçine baka baka işçileri çıkarmayacağını şu şekilde ifade etmişti;
“Gelmeden önce ekmek dediniz, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız”
ancak görüldüğü üzere bu kış günlerinde  işçi kardeşlerimiz çaresiz durumda bırakılmıştır.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve yönetimi, Bilecikli hemşehrilerimize ve Bilecik’e yaptığı yanlışlarda maalesef ısrar ediyor. Bu yanlışlar, şehrimize vatandaşlarımıza ciddi zararlar veriyor.

“Bugün gelinen noktada sizin daha dokuz aylıkken verdiğiniz sözlere ne oldu?
Seçimden önce tasarruf dediniz, belediye de personel fazlalığı var dediniz,
seçimden sonra yaklaşık olarak 150 kişiyi işe aldınız.  Sizin tasarruf yönteminiz bu mudur?  Madem işçi kıyımı yapacaktınız neden 150 kişiyi işe aldınız? Yoksa aldıklarınız  seçimden önce söz verip mecbur kaldığınız yandaşlarınız mı?

Mağdur Olan Hemşehrilerimizin Yanındayız!
“Mağdur kim olursa olsun,  hepsi bizim vatandaşımızdır. Partilimiz olsun veya olmasın hepsi bizim insanımızdır, hepsi kıymetlidir ve vazgeçilmezimizdir. Hukuki çerçevede, meşruiyet içinde  arkadaşlarımızın yanındayız her şartta yardımcı olmaya hazırız.

Meydana Değil, Vicdana Gelin; İşçilere Kıymaktan Vazgeçin,
İnsanların Ekmeğiyle Oynamayın!

BELEDİYE’YE BİR TEPKİDE MHP İL BAŞKANI FATİH YAŞAR’DAN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 17 Ocak 2020, 10:33

    Martın sonu bahar.Her şey güzel olacak,ya….

    Cevapla
  2. 17 Ocak 2020, 15:00

    Meydana Değil, Vicdana Gelin; İşçilere Kıymaktan Vazgeçin,
    İnsanların Ekmeğiyle Oynamayın! 👌👏👏👏
    yazıkkkkk oy verenler yaşıyor mu acaba bahar ı

    Cevapla
  3. 17 Ocak 2020, 15:32

    Sayin başkan bilecik başına püsküllü belayı buldu.bundan sonra kimse hizmet falan beklemesin yiyelim içelim eğlenelim dönemi başladı.vah osmanlının beşiği bilecige vah.

    Cevapla
    • Çok güzel hizmet aldık doğru çarşı içinde araba park edecek yer kalmadı.İstanbul gibi diktiler koca koca katlı binaları otoparksız evleri.

      Cevapla
    • Yani Ak dönemde bir elimiz yağda bir elimiz baldaydı dimi. Şimdi çok şey değişti mahvolmuşuz. Birilerinin çıkarı ve menfaati bitti olan sadece bu.

      Cevapla
    • 21 Ocak 2020, 08:47

      Bazarcıklı :)) yıllardır selim tilkisi yerken neden ses çıkmıyordu

      Cevapla
  4. bu yapılanlar chapenin değil iktidar da olan v.kil ve ekibinin şuçu çünkü hep ben bilirim hep benim dediğim olur buyur senin dediğin oldu nur topu gibi yazık kış gününde bu insanlara yapılanlar

    Cevapla
  5. sizin namus sözü olarak verdiğiniz sözler nerelerde kaldı kendi yandaşlarınızı işe alırken başkalarının haklarını yemediniz mi yeni hastanenin yapıldığı yerlerdeki arazileri kendi paydaşlarınızla paylaşırken neden sesiniz çıkmadı selim yağcı döneminde yapılanlarda neredeydiniz o zamanlarda hen sağır hem körlerimi oynuyordunuz önce kendi yaptıklarınızla ve kimlerin hakkını yediğinizi kontrol edin

    Cevapla
Bizi Takip Edin