MEMUR-SEN’DEN İŞÇİLERE DESTEK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Memur-Sen İl temsilcisi Süleyman Akyıldız, Bilecik Belediyesi’nden çıkartılan işçilerle ilgili Bilecik Belediyesi önünde ATV Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen ile Bem-Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Kültür Memur-Sen, Emekli Memur-Sen, Genç Memur-Sen, Büro Memur-Sen ve Birlik-Haber-Sen il temsilcileri ve üyelerinin de katıldığı açıklamada konuşan Memur-Sen il temsilcisi Süleyman Akyıldız, “45 civarında işçimiz işsiz kaldı. Tabiiki bu kar kış gününde böyle bir durumun olması bizleri çok üzdü.” dedi.

Akyıldız, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bizde onlara destek olmak için her zaman STK’lar olarak buradayız, yanlarındayız. Onlardan da Belediyenin önünde çadır kurarak tepkilerini göstermelerini istiyoruz. Biz de destek vereceğiz onlara. Hiçbir açıklama yapılmadan tebligatlar gönderildi. Genel başkanları hiçbir işçi işten çıkartılmayacak, biz onlarla çalışacağız demişti ama şuan bulunduğumuz durumda Bilecik Belediyesinde yaklaşık 45 işçimizi çıkarttılar. Fakat mart ayının sonlarına doğru 150’ye yakın işçiyi işe aldılar. Madem işçi çıkartacaktınız bunları neden aldınız. İnsanları bu soğukta, karda ve kışta aç susuz bıraktılar. Biz buna tepki göstermek için buradayız. Bence partizanlık yapıldı. Çıkartılan işçilerin çoğu kirada oturan ve asgari ücretle çalışan işçilerdi, zor şartlar altındalar. Belediye Başkanı Semih Şahin hiçbir işçiye dokunmayacağını söyledi ama ne hikmetse seçim bittikten sonra bunların hazırlığını yapmaya başladı.”

 


İLGİLİ HABERLER:

MEMUR-SEN’DEN İŞÇİLERE DESTEK!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Ah almayacak kimse Buralara getirmesini bilen millet elbet burdan indirmesinide bilir. Düzen değişiyo ama düzülen yine aynı. bu ayki su faturasını gören ağzı açık kaliyo demekki herşey çok güzel olmaya başladı. (Kendileri için )

    Cevapla
  2. 16 Ocak 2020, 19:01

    ne iş sen burdasın haberi yapamıyorsun elin oğlu dışardan gelip haber yapıyor bunuda sen yayınlıyorsun öylemi ben çekmeyi beceremedim diyorsun aferin size o zaman

    Cevapla
  3. Acaba sormak lazım bu ekonomik düzeni bu seviyeye getirenler kimler

    Cevapla
  4. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun namus sözünü bir kez daha buradan hatırlatıyorum Sayın Semih Şahine kararı bir kez daha düşünsün…

    Cevapla
  5. 17 Ocak 2020, 10:20

    VERİLEN MAKAMLARIN ALINMASINI HERKES BİLMELİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin