BİLECİK KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERLİĞİNDEN YENİ UYGULAMA: “DOĞUM SONRASI YANINIZDAYIZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilen “Doğum Sonrası Yanınızdayız” uygulaması ile doğum gerçekleştikten sonraki ilk hafta da profesyonel ekiplerde ev ziyareti gerçekleştirilerek anne ve bebeği değerlendiriliyor.

 

Normal doğum sonrası taburcu olan hastaların “Evde Sağlık Ekipleri” tarafından evlerine kadar taşındığı Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilen “Doğum Sonrası Yanınızdayız” uygulaması ile anne ve bebekte sağlık sorunu var ise, tespit etmek ve hastaların bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak Öztop,  şu ifadelere yer verdi:

“Doğum Sonrası Yanınızdayız uygulamamız ile Hastanelerimizde normal doğum yapan hastalarımızı taburcu sonrası evde sağlık ekiplerimizle evlerine kadar biz taşıyoruz. Doğum gerçekleştikten sonraki ilk haftada anne ve bebeği değerlendirmek amacıyla profesyonel ekiplerimizce evde ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerdeki hedefimiz, hem anne adaylarını normal doğuma özendirmek hem de sağlık problemlerinin sıklıkla doğum sonrası ilk haftalarda meydana gelmesinden dolayı anne ve bebekte sağlık sorunu var ise, tespit etmek ve hastaların bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.”

BİLECİK KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERLİĞİNDEN YENİ UYGULAMA: “DOĞUM SONRASI YANINIZDAYIZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. sn hocam allah sizden razı olsun başarılarınızın devamını dilerim

    Cevapla
Bizi Takip Edin