Bilecik Spor – Vitra maçında Saha Karıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 1. Amatör Lig ikinci yarı ilk hafta müsabakası olan Bilecikspor – Bozüyük Vitraspor maçı Vitra Spor’un 1-0’lık galibiyeti ile son buldu.



Karşılıklı ataklar ile tamamlanan maçın İlk yarısı golsüz sonuçlanarak (0-0)’lık eşitlikle takımlar soyunma odalarına gittiler.

Kırmızı kartların havada uçuştuğu ve dört kırmızı kartın görüldüğü ikinci yarının başlarında Metin Uğurlu ile bulduğu atağı gole çeviren Vitraspor, 1-0 öne geçmeyi başardı. Baskılı ataklar le gol arayan BilecikSpor neyazık ki gol atamadı ve maç (1-0)’lık VitraSpor galibiyeti ile sona erdi.

Bilecikspor’un şampiyonluk hesapları önümüzdeki hafta oynayacağı 1308 Osmaneli Belediye Spor maçına kaldı.

Bilecikspor’un teknik hocası Fatih Savak, Genel kaptanı Osman Nuri Genç, Hakan Ayaz ve Vitraspor’dan 21 numaralı  Hüseyin’in  kırmızı kartla oyun dışında kaldığı müsabakanın son uzatma dakikalarında iyice gerilen futbolcuları olası muhtemel olaylardan teknik ve Emniyet güçlerinin araya girmesi ile sakinleştirildi.

Ayrıca stadı dolduran Bilecikspor taraftarları 90 dakika boyunca hiç susmadı ve takıma sahip çıktı..
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

Bilecik Spor – Vitra maçında Saha Karıştı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 13 Ocak 2016, 11:01

    Kazanan sahada sevinemiyorsa,kaybedenin zoruna gidecekse,kaybetmeyi bilmiyorsan,hazmedemiryosan,iyi oynayanı tebrik edemiyorsan bu işi yapmayacaksın arkadaş.Bir Bilecik’li olarak sizden utanıyorum.

    Cevapla