BİLECİK’İ ÜZEN KARARNAME: VALİMİZ AĞRI’YA TAYİN OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre; aralarında Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın da bulunduğu 41 ilin valisi değişti.

Yayınlanan KHK’ya göre; Bilecik kamuoyu tarafından çalışkanlığı ile oldukça takdir edilen ve sevilen Vali Süleyman Elban; Ağrı’ya atanırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ise Bilecik Valisi olarak atandı.

 

İlimize atandığı ilk günlerde 15 Temmuz darbe girişimini kucağında bulan, aylarca FETÖ operasyonları ve soruşturmaları ile uğraşan son 5 aydır da ilimiz için önemli projeler üzerine çalışan ve hayata geçiren Elban, Bilecik halkı tarafından sevilen ve sayılan isimdi.

 

Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi’nde Alp elbiseli askerlerin nöbet tutma projesine imza atan ve hayata geçirmesi ile Bilecik kamuoyunun yanı sıra ulusalda da gündeme oturan Vali Süleyman Elban, kurum binalarının özellikle Valilik, Adliye ve Emniyet binalarını yeni bir yere taşıma  projesinde çok uğraş vermiş ve sona gelmişti.

 

Bilecik kamuoyu tarafından Vali Süleyman Elban’ın Ağrı’ya atanması üzüntüyle karşılandı ve ilimiz için büyük bir kayıp olduğu yorumlarına sebep oldu.

 


İLGİLİ HABERLER:

 

BİLECİK’İ ÜZEN KARARNAME: VALİMİZ AĞRI’YA TAYİN OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Yolunuz açık olsun sayın valim bilecik sizi hiç unutmayacak

    Cevapla
  2. 22 Haziran 2017, 10:18

    BİLECİK TEKİ YAPTIĞIN ÇALIŞMLARINDAN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN BUNDAN SONRA Kİ GÖREV YERİNİZDE ÇALIŞMA HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN

    Cevapla
  3. 23 Haziran 2017, 00:10

    böyle disiplinli çalışkan bir vali ile bilecik iyi kalkınacak dedim ama tayini çıktı olacak işmi be

    Cevapla
Bizi Takip Edin