BİLECİK’İN EN BÜYÜK YAŞAM ADASI OLACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilecik’imiz için hazırlanan vizyon projeler hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Şehrimizin en büyük Spor ve Sosyal Yaşam Adasını Ertuğrulgazi Mahallemize kazandırıyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, vizyon projeleri hakkında verdiği detaylı bilgilerde; Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Adası’nın ilk etapta 100 dönüm daha sonra ise 250 dönüm alanda gerçekleştirileceğini belirtti.

 

ATIL VE KULLANILMAYAN BİR ALANI SOSYAL YAŞAM ADASI YAPIYORUZ

Bilecik Belediyesi tarafından projenin gerçekleştirileceği Ertuğrulgazi Mahallesinde hafriyat çalışmalarının iki yıl önce başladığını ve çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

 

‘’Belediyemiz tarafından gerçekleştireceğimiz proje ile; Atıl ve zor koşullara sahip bir alanı şehrimize kazandırıyoruz. Bu projeyi hayata geçirerek, Bilecik’imizin en büyük spor ve yaşam merkezine imza atıyoruz. Proje kapsamında; Otopark, kaskatlı geçişli ana aks yollar, Kafeterya, Gezinti yolları, Bisiklet yolları, yürüyüş alanları, Spor alanları, Kaykay ve Paten pisti, Süs Havuzları, engelli rampaları yer alacak’’ dedi.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, proje kapsamında ayrıca çocuklar için; Çocuk oyun alanları, Masal Kahramanlı figürler, piknik alanları, çim terasları ve seyir alanlarının yer alacağı bilgisini verdi.

BİLECİK’İN EN BÜYÜK YAŞAM ADASI OLACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 18 Mart 2019, 14:02

    “en büyük” derken Bilecikimiz’de başka yaşam adası mı var?

    Cevapla
  2. 18 Mart 2019, 14:43

    HELAL BE KARDESİM COK DOGRU SOYLEDİN

    Cevapla
  3. Ne zaman başlanacak ne zaman bitecek 2014 den beridir var bu proje bir temel faaliyetine gecilmedi daha hafriyat var sadece yavas ilerlemiyor mu sizce de sayin baskanim.

    Cevapla
  4. Hürriyet mahallesinede böyle bir proje yakışır ilginizi bekleriz

    Cevapla
  5. 2 senedir bilecikte yim ciddi olarak söyleyebileceğim tek şey ALLAH IM beni bu şehirden kurtar

    Cevapla
  6. 19 Mart 2019, 01:35

    Ertuprulgazi mahallesinde Kaldırımlar değişti ama daha kötü kaldırımlar yapıldı ve görme engelli vatandaşlarımızın işine yarıyan sarı şeritlerde yok oldu. Onlar hiç düşünülmedi, yenisi eskisinden daha kötü ve işe yaramaz olacaksa ne gerek var yeniye. Keşke dikkat edilseydi başkanım ?Kaç defa belediyeyi aradım ama telefona bakmadı kimse.

    Cevapla
  7. yapamasanda vaadde bulun misyonları bu

    Cevapla
  8. suriyelilere yeni eğlence yeri deseniz doğru olur

    Cevapla
  9. Gökçek te böyle tablolar çizmişti. Uzay havası vermişti Ankaraya, çinliler uzayda çay içip geliyor. Ankara halen aynı mesela. Bu resimdeki adacıkta kaç kişi ağırlanacak. Minübüs seferi olacak mı. Hikaye.

    Cevapla
    • 19 Mart 2019, 21:09

      Hafriyat bitti ama henuz bişey yok ne zaman yapimina başalanacak sabirla bekliyoruz sayin başkanim inşallah 2 sene daha beklemeyiz

      Cevapla
  10. Dogayla iç içe boyle alanlara bileciğin cok ihtiyacı var insalh bir an önce kavuşuruz cok sevindirici bi habee

    Cevapla
  11. 20 Mart 2019, 09:05

    cumhuriyet mahallesi bilecige bağlı değilmi mahallemizde doğru dürüst bi park yok

    Cevapla
  12. 18 Eylül 2019, 14:02

    eee noldu selim yağcı başkanım seçilemediniz skate park sözü verilmişti kaç ay oldu eski abilerim falan laç sene oldu artık gör ve duy bizi
    !!

    Cevapla
Bizi Takip Edin