BİLECİK’TE ”8. TARIM VE İNSAN” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce ”8.Tarım ve insan” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

İl Müdürlüğündeki serginin açılışına, Vali Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, daire müdürleri ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

 

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel hale getirdiği ”8. Tarım ve insan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen fotoğrafların sergilendiğini kaydetti.

 

Yarışmada, ”Genel çiftçi, öğrenci ve tematik” kategorilerinin yanında farklı kategorilerinde yer aldığını dile getiren Yıldız, ”Yarışmaya 529 katılımcı,2 bin 317 eserle katıldı. Bakanlığımız tarafından sergilenmeye değer eserlerimizi bu şekilde sunuyoruz. Ülkemizin değişik yörelerinde çekilen fotoğraf kareleri tarımla uğraşan insanımızın hayatından kesitler sunmaktadır. Tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanmaktadır.” dedi.

 

Etkinlikte, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ”Lider Çocuk Tarım Kampı” kapsamında, başarılı öğrencilere sertifikaları Vali Elban ile protokol üyelerince verildi.

 

Vali Elban ve beraberindekiler sergiyi gezerek, Yıldız’dan bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

BİLECİK’TE ”8. TARIM VE İNSAN” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin